imam cd Matshita CD-RW CW-8221 in mi nikakor noče pečt dvd-jev baje da jih ne podpera a je to res, vsaj tko mi napiše v nero tools. Napiše mi tud da ne bere dvd+r ampak samo dvd-r. ko dam notri dvd+r mi ga vseeno bere
| DVD-rom noče pečt dvd-jev | |||
imam cd Matshita CD-RW CW-8221 in mi nikakor noče pečt dvd-jev baje da jih ne podpera a je to res, vsaj tko mi napiše v nero tools. Napiše mi tud da ne bere dvd+r ampak samo dvd-r. ko dam notri dvd+r mi ga vseeno bere
|
|||
A CD z driverji si naredil in instaliral v XPjih?
|
|||
potem imaš najverjetneje ComboDrive (bere cd/dvd- zapisuje pa le cd)
SuperDrive (bere cd/dvd- zapisuje cd/dvd |
|||
Ja se mi zdi da je tole res sam combo drive. Superdrive je pa MATSHITA DVD-R UJ-845E afaik.
|
|||
Combo drive je najvecji hec te galaksije. Da Apple prispara morda 5 evrov pri izdelavi, daje v najcenejse MacBooke combo drive. Kot da smo leta 1998, ko je stal dvd pekac vso premozenje.
I hate you for that, apple! :twisted: |
|||
Hei
od petka si lastim MacBook-a ki ima tak opticni pogon... torej lahko kr pozabim na snemanje DVDjev??? al je kaksna resitev poleg nakupa novega pogona seveda hehe lp dejan |
|||
Zunanji USB pekač.
LP |
|||
ah pol pa en WD passport in resis problem...lazje za nosit okoli...
pekel pa bom kr na stacionarcu hehe.. lp |
|||
Jest sm si tud kupu Macbook z combo drajvom, pa dokupu še zunanji pekač za 60€, pa čist dobr dela!
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |