Kupil bi omenjeni računalnik in mi danes na Apcomu reče da se čaka 3-4 tedne! WTF?!?
Ima kdo kakšno idejo kako bi ga dobil v krajšen roku?
LP
| Novi MacBook Air 13 | |||||||
Kupil bi omenjeni računalnik in mi danes na Apcomu reče da se čaka 3-4 tedne! WTF?!?
Ima kdo kakšno idejo kako bi ga dobil v krajšen roku? LP |
|||||||
iStore
iStyle EPL iSpot Harvey Norman Big Bang Mimovrste sicer pa google ve vse.. |
|||||||
Jaz sem ga pred dvema tednoma naročil v m-storu.....in še vedno potrpežljivo čakam. Danes klical gor in še nič ne vedo kdaj bo.
|
|||||||
Imam namen naslednji mesec nabavit MBA. Pa si nisem mislil, da je tak problem z nabavo
|
|||||||
14 dni nazaj kupila v iStore v City Parku. Baje so imeli samo še enega ali dva. Gredo kot tople žemljice
|
|||||||
Ni tak problem. Prejšnji teden sem kupil MBA i5 256GB v big bang celje... in tudi pravijo da je dovolj zalog.
|
|||||||
boš imel problem vsi čakamo... tudi mi _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
Morda je zaloga za kakšne osnovne modele, če pa hočeš najzmogljivejšo konfiguracijo, potem boš čakal - ne glede na to kam greš..
|
|||||||
To je prav groza, kako slaba je zaloga 13" Macbook AIR-ov. Pa to ni samo pri nas... v Avstriji je isto. Jaz sem ga kar preko ebaya naročil.
|
|||||||
Matr ste navalil na tele nove air-e. A jest cesa nevem? A so tko pocen pa dobri, da je to tak best buy:)
|
|||||||
zgleda da je cel EU problem.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||||
Ekstremno lahek in majhen z dobro baterijo --> super za prenašat. Nova generacija, nova tehnologija (i5, i7 proc, SSD disk, thunderbolt). Moj macbook bo počasi doživel 5. rojstni dan --> čas za menjavo. |
|||||||
Aha, pol je druga zgodba |
|||||||
_________________ Not Found (aka 404) You're looking for something that does not, has not, will not, might not or must not exist ... ... but you're always welcome to search for it. |
|||||||
Jaz ne bi kupil... čeprav je pri kitajcih vse možno.
|
|||||||
Sumljivo nizka cena...in to tolk, da kar mal smrdi.
|
|||||||
tudi jaz ne bi tvegal. Takšne strani s takšnimi cenami so ponavadi nateg. Če pa pomisliš, da je v evropi zaloga teh MBA 13" kritična, tam pa ga imajo za skoraj polovico cene.... Think
|
|||||||
A je kdo v zadnjem času oddajal kakšna povpraševanja za MBA? Je povsod za čakat na osnovne modele? Mogoče kdo ve, koliko časa?
|
|||||||
povsod, 4-6 tednov.
|
|||||||
Jaz sem ga naročil na ebayu, čakal en teden, za nameček pa je bil še 200€ cenejši kot pri nas.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |