Lp Primoz
[/img]| Problem z zaslonom/graficno MBP 17" (2007) | |||
Pozdravljeni, kolega me je prosil ce lahko tukaj vprasam, ce se komu mogoce sanja kaj bi tole bilo....problem je ta, da zaslon na MBP-ju je zacel delovati kot na sliki, to se je pojavilo kar na lepem pred par dnevi, sedaj ko starta se mu pokaze tole in ne more vec naprej...vsaka informacija oz. ce je kdo imel podobno izkusnjo je dobrodosla...da vidi, ce se mu splaca popravilo...
Lp Primoz [/img]_________________ ![]() |
|||
mislim da je kriva grafična kartica
|
|||
Primoz grafična je problem...Servis ter ocenit stroške pol pa v menjavo ali po novega
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||
OK hvala obema
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||
Oj, isti problem imam jest, kako si resil zadevo, na kater naslov si se obrnil?
Na netu sem zasledil da ce je kriva graficna da naj bi bil vseeno pc delezen zastonj popravila. Sam kljubtaki sliki zunanji monitor normalno lepo dela. A ste sigurni da ni to kaksen slab stik? Na spodnjem linku opisujejo kar sem napisal. Sam nevem ce to v isto kategorijo pase http://support.apple.com/kb/ts2377 |
|||
Se kdo stem problemom?
|
|||
V vednost vsim, ki imajo podobne probleme...zadevo so resili v sklopu garancije, ker naj bi bila serijska napaka...vse brezplacno.
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||
Kam si dal pa popravit in ali je TV OUT deloval normalno in ali je imel kolega laptop v garanciji ali ze izven garancije?
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |