... imajo svoj Apple Store.
http://www.macrumors.com/2011/09/19/apple-launches-new-online-stores-for-czech-republic-hungary-poland-uae/
| Češka, Madžarska, Poljska ... | |||||
... imajo svoj Apple Store.
http://www.macrumors.com/2011/09/19/apple-launches-new-online-stores-for-czech-republic-hungary-poland-uae/ |
|||||
Mi "seljaki" pa smo premajhni.
|
|||||
Zakaj seljaki?
Zakaj premajhni? Naj te opozorim, da smo VSI takole pisali, ko je bilo govora o uradni prodaji iPhona v SLO, pa poglej kam smo prišli! Kam je šel preprost, človeški optimizem? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
sem videl dan ali dva nazaj, ko je bila "otvoritev" teh treh online Storov, pa sem se spraševal isto. Nam bo uspelo dobiti pravi online Apple store do leta 2015?
|
|||||
Krasno je odjadrati na Applovo spletno stran in tam narociti Mac Minija. Tega ti nato naslednji dan brez dodatnih stroskov dostavi DHL.
V Singapurju. Narocil vceraj, danes bo dostavljeno. |
|||||
Lep občutek ha ?
|
|||||
pa še cena je verjetno zelo dobra, proti cenam v EU
|
|||||
1022 S$ (600 €*) za verzijo s 4 GB rama, ATIjevo grafiko in 500 GB diskom...pac HTPC.
Vidim, da je pri nas cena 850 €. |
|||||
se splača
|
|||||
Češka ma najcenej... Iphone 4 =480€, mac mini 560€. Sej iphone če ga kupiš v prosti prodaji, je v vse app storih tov. odklenjen ane? pa še dostava očitno zastojn.
|
|||||
Jap v apple storih so odklenjeni razn v US.
|
|||||
Od kdaj so spet zaklenjeni? |
|||||
Kolikor vem, se tudi v US Apple Storih dobi odklenjene, tako da se pridružujem vprašanju
|
|||||
Ups pozabil sem, da prodajajo odklenjene
|
|||||
V ZDA so v Apple Storih nezaklenjeni iPhoni na voljo od junija naprej.
|
|||||
ne vem odkje vam ideja da je na českem iPhone 4 = 480€..mogoce iphone 3GS ...4ka je lepo 580€...dejte malce bl pametno preračunavat krone v eure...ne pa se v prvo ceno zaletet na njihovi strani
|
|||||
kako si ti to računal? 14 490 čeških kron je približno 587.65€, tako da je približno toliko kot v Švici in Angliji. |
|||||
Res je.. iPhone 4 na češkem je preračunano 578 eur.
|
|||||
Pardon, videl sem ceno Iphone, in sem mislil da je to 4ka 16gb
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |