T-2 poslovni paket P2 in P3 | |||||
Me zanima kako si lahko tolmacim tole ponudbo? http://www.t-2.net/poslovni/ponudba/paketa-p2-in-p3 Jaz sem namreč že poslovni uporabnik t-2 storitev na optiki in sicer: - optika internet 20/20 (56€) P2 paket mi omogoca za 36€ + dodatek 6€ (20/20) in pridem na ceno 42€. S tem da imam pri tem paketu še 1x ip telefon in 1x analog linijo za fax! Zdej pa pravo vprasanje: - ali sploh lahko obstojeci narocnik naroci paket P2 (drobni text me malo zavaja) - ali lahko pričakujem ob 24 mesečni vezavi 50% popusta. Nism vezan, ker do sedaj za poslovne uporabnike niso imeli nikoli nobenih paketov (spet drobni text) Ce se komu sanja bom vesel razlage, drugace jutri klicem svojega skrbnika. |
|||||
![]() |
|||||
Nihče ti pa ne omejuje prehoda na nove pakete po redni ceni. |
|||||
![]() |
|||||
Ok, na nek nacin prav razmisljas. In verjamem da je tako. Teh 50% za pol leta mi ni tolk kot za sam paket P2. Edino kar me se mal matra je to, da nimajo kako glupe omejitve glede števila fixnih ip-jev. Trenutno imam 4, pri paketu P2 samo pise fixni ip, ce so lahko štirje bom pa zvedel jutri. Hvala za hiter post. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |