iPhone 3GS
version 4.3 (8F190)
carrier A1
Kako naj začnem?
Prosim korak za korakom
| iPhone 3GS Jailbreak & unlock | |||||
Evo še mene, problemi so sledeči, kako Jailbreaknit 3gs
iPhone 3GS version 4.3 (8F190) carrier A1 Kako naj začnem? Prosim korak za korakom |
|||||
|
|||||
Se prej povej, kater baseband imas,.. In katere SHSHje imas shranjene....
|
|||||
modem 05.16.01
shsh? predvidevam da je to nek txt file s podatki? iclarified ne deluje |
|||||
Imas nalozeno Cydio ? Seveda imas,... Zazeni Cydio,... TAKOJ na naslovni strani Cydie, imas zgoraj z zeleno barvo nekaj napisano... Mislim da pise Saved SHSH, in potem pisej oene cifre.... Prepisi nam vse to....
|
|||||
Kakorkoli obrnes,... Moras bos zamenjat baseband za iPadovega,... Temu se trenutno ne moremo izognit,... Zdej je samo vprasanje, ce imas shranjene SHSHje za 4.3.3 ...
|
|||||
Nimam Cydie
a to govoriš o aplikaciji ali webstrani? aplikacije ni na aparatu. Damn, sem upal da bo zadeva vsaj malce podobna android zadevi a niti približno. webstran najdem a ne vem kaj točno naj dol cuknem.. Saj bom dal za pivo |
|||||
Uporabljas Windows ali Mac ?
|
|||||
Win
|
|||||
http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.00.10.exe
Downloadaj tole,... Priklopi iPhone na racunalnik in klikni: Save SHSH,... Nato nam sporoci, katere SHSHje imas shranjene,... |
|||||
Naredi mi dva fajla eden od jave lib in neke vrste blob file ki ga lahko odprem z editorjem. je to to?
ECID dec: 2153139334541 ECID hex: 1F5511AED8D Nazadnje urejal/a BuzzFuzz Pet 09. Sep 2011 14:13; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Jst trenutno nimam ne iPhona tle,... Ne tega programa,... Preveri nekje v programu,... Klikaj mal levo, mal desno,.. Klikni na ime svojega telefona z desnim klikom,... Ce ti kjerkoli pise Show Saved SHSH... Ali pa Saved SHSH... Pa bos videl cifre v stilu 4.1, 4.2.1, 4.3., 4.3.3,... Konec koncev pa lahko tudi tega jailbrejkas z grenpoisonom ali pa limerainom,... Ampak preveri najprej, ce imas za 4.3.3 SHSHje
|
|||||
A je ta SHSH mogoče ECID dex in ECID hex?
|
|||||
Preveri ce imas ustvarjeno tole mapo:
C:\Users\Tvoje Uporabnisko Ime\.shsh .... Ce imas, odpri mapo .shsh, in preveri noter kere SHSHje imas shranjene... |
|||||
Imam, kot sem že omenil v shsh folderju imam dve mapi
cache in know devices v cache je file lib-win od jave v know devices pa a66b2ffeaed33a22f362be991cf2076ec4cae164 file Vem da ni to to. Prokleti apple in vse skupaj. Android FTW |
|||||
O moj bog...
|
|||||
rofl vidim da je Android naredil svoje, cheers stari, hvala ti |
|||||
Torej,... Zazeni TinyUmbrella,... In priklopi iPhone... Zgoraj v levem kotu se bo izpisalo ime tvojega telefona.... Klikni na njega z misko, cist normalno,... Nic desni klik.... Nato pa izberi General,... Tam ko imas moznost izbrat General - Log - Advanced .... Ko bos kliknil General, ti bo napisalo Saved SHSH for (Ime iPhona).... In mi/nam tle napisi, katere SHSHje imas shranjene....
|
|||||
zgleda je obupal nad applom ...
_________________ |
|||||
lol, kapiram vse to, kliknem , progress laufa do konca, piše da je naprava konektana a pod general mi ne napiše nič po koncu. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |