Pozdravljeni
Imam problem s pošiljanjem ( prikazovanjem ) priponk, ko jih pošiljam v Windows okolje. Priponka je "nalepljena" v samo poslano sporočilo. Rad bi, da je lepo pripeta, kot smo bili vajeni pri SL.
Hvala za pomoč

| Priponka v Mail 5 in Windows okolju | |||||

Pozdravljeni

Imam problem s pošiljanjem ( prikazovanjem ) priponk, ko jih pošiljam v Windows okolje. Priponka je "nalepljena" v samo poslano sporočilo. Rad bi, da je lepo pripeta, kot smo bili vajeni pri SL. Hvala za pomoč  | 
	|||||

kako jo dodaš v mail (poteg do maila ali ikona in jo preko ikone dodaš?) _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

Kakor koli jo dodam ni ok! 

Tudi če jo povlečem notri v email ali pa da dam preko priponke..  | 
	|||||

Meni je to počelo tudi na SL-u in sem moral namestiti nek programček, da je dejansko bila potem priloga in ne del sporočila.

Žal nisem doma, da bi pogledal kateri plugin oz. aplikacijo sem inštaliral. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel  | 
	|||||

Pozdravljen

Aha! Se pravi, da so tudi "drugod" težave. Ko boste doseglivi mi prosim sporočite, ker je res zadeva nadležna. Hvala  | 
	|||||

Vse kar moras narediti je to, da kliknes ikono za dodajanje priponk in tam odkljukati da poslje Win prijazno verzijo... To je to. 

| 
	|||||

Žal nebo držalo, sem vse probal 

| 
	|||||

Meni tako deluje brez tezav. Sem na Lion-u. 

| 
	|||||

Hmm zanimivo. Ker sem sedaj pravno tako naredil in sebi poslal na email. (Windows) in sem dobil sporočilo oziroma fotografijo znotraj pošte (desni klik shrani kot) - da bi shranil fotografijo... 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |