http://itunes.apple.com/tw/app/id455952351?mt=8

| Si.info | |||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
uporabno
|
|||
lepo, zanimivo in uporabno vsekakor!
Nazadnje urejal/a neooo Sre 24. Avg 2011 15:01; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Aleluja
_________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||
Ja končno! Dobra novica za vse simobilove uporabnike !
|
|||
Samo res končno
Na to se pije |
|||
So sam par dni za mobitelovim monitorjem
|
|||
Ni pa nek biser od aplikacije tole (čeprav je uporabna, da ne bo pomote)... mi je mobitelov neuradni app precej bolj všeč.
Da ne omenjam ikone... kot, da bi se pomotoma 10x prala v kakšnem žepu... |
|||
končno!.. izgled res ni nevem kaj je pa vseeno vsaj app uporaben!
|
|||
ouuh yeah!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Čisto neuporaben app. Da o izgledu ne izgubljam besed, melje pol ure za porabo, ni pa nic drugacen od smsja, ki ga prejmes ce gres pod porabo pod settingsi, pa se hitreje je. Niti ne pokaze, koliko minut, mb..imas se na voljo. Pricakoval sem vec..
|
|||
Glede na to koliko časa so ga delali, si upravičeno razočaran. Jaz sem tudi pričakoval kakšen grafični prikaz, podobno kot ima aplikacija Monitor.. Mogoče bo pa to v v2
|
|||
Mora biti... Se mi zdi, da je tole le neka začasna rešitev? Ma kdo kake insajderske simobilovkse?
|
|||
Mislim, da je dizajn kar "končen"... ker je zelo podoben tistim skrinšotom, ki sem jih videl točno eno leto nazaj...
|
|||
Itak da bo upgrejd - to samo toliko, da so utišali naše dolge jezike, kako so nesposobni..
Jst verjamem v ZELENO barvo, tko da čakam na upgrejd! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
kooončno. čeprav se strinjam z alenom, da glede na to kako dolgo so rabli je app pod pričakovanji. ampak vsaj nekaj se je premaknilo.
|
|||
uf res končno
|
|||
Ne prikazuje niti trenutne porabe, saj se osvezuje kot sms za porabo in sicer ob 6ih zjutraj..podn.
|
|||
Eni pa ste zahtevni. Trenutne porabe ne prikazuje tudi aplikacija za spremljanje porabe pri Mobitelovih uporabnikih.
|
|||
To je ponavadi tako... eni pac nikoli niso z nicemer zadovoljni... Ko ni bilo apliakcije, ni bilo prav... sedja ko je, pa spet ni prav... In zanjo nihce ni placal niti ficka (noja...razen Si.mobil je verjetno placal razvoj
Jaz sem mnenja, da se senkanemu konjuu ne gleda v zobe... pac "take it or leave it" ... Konstruktivne kritike so sicer vedno dobrodosle... vendar gre zal ponavadi za "nabijanje v prazno" in ne za konstruktivno kritiko |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |