Pozdravljeni,
V zadnjem casu (2 meseca) mi v Health ne prenasa vec aktivnih kalorij ki jih pokurim
Z Garmin Connect app! Probal sm ze na novo nalozit app, izklopit in vklopit vse v app za Health ampak noce in noce ... mi lahko kdo pomaga:)
| Garmin Connect | |||||
Pozdravljeni,
V zadnjem casu (2 meseca) mi v Health ne prenasa vec aktivnih kalorij ki jih pokurim Z Garmin Connect app! Probal sm ze na novo nalozit app, izklopit in vklopit vse v app za Health ampak noce in noce ... mi lahko kdo pomaga:) |
|||||
https://slo-tech.com/novice/t769187#crta |
|||||
Meni se je nekaj podobnega dogajalo s SUUNTO. Bolj za hec sem imel na drugi roki še suunto uro, ne pa tudi pas za merjenje utripa ter vklopljen samo GPS. Po prihodu domov je v app treninga na iwatch bila razvidna pot in porabljen čas merjen s suunto, pa tudi porabljene kalorije merjene z iwatch. Čez čas pa so te kalorije kar izginile, saj je aplikacija povzela merjenje s suunto, kjer pa ni bila vkljopljena funkcija merjenja utripa in posledično ni beležila porabe kalorij. Malo nejasno mogoče , ampak parkrat je delovalo, potem pa ne več in sem suunto brisal iz povezave.
![]() |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |