Sprememba @me email naslova
|
Stevie Wozniak
Kraj: Ruše |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 22.08.2011 10:40:08 Sprememba @me email naslova |
|
Ko se logiram na icloud s svojim gmail naslovom, kateri je tudi glavni za itunes appstore račun, imam email, katerega bi rad spremenil.Rad bi spremenil ABC@me.com v XYZ@me.com , da bo potem vse prihajalo na slednji mail račun.
Kak to naredit? Hvala
_________________ ---->>>> rawr
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 22.08.2011 10:52:56 Re: Sprememba @me email naslova |
|
badguy999 je napisal/a: | Ko se logiram na icloud s svojim gmail naslovom, kateri je tudi glavni za itunes appstore račun, imam email, katerega bi rad spremenil.Rad bi spremenil ABC@me.com v XYZ@me.com , da bo potem vse prihajalo na slednji mail račun.
Kak to naredit? Hvala |
MobileMe racun moras najprej pretvorit v iCloud ( http://www.mobileme.com/move ).... Potem pa enostavno pobrises prejsnji iCloud racun in naredis novega ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 22.08.2011 10:59:38 Re: Sprememba @me email naslova |
|
Jest je napisal/a: | badguy999 je napisal/a: | Ko se logiram na icloud s svojim gmail naslovom, kateri je tudi glavni za itunes appstore račun, imam email, katerega bi rad spremenil.Rad bi spremenil ABC@me.com v XYZ@me.com , da bo potem vse prihajalo na slednji mail račun.
Kak to naredit? Hvala |
MobileMe racun moras najprej pretvorit v iCloud ( http://www.mobileme.com/move ).... Potem pa enostavno pobrises prejsnji iCloud racun in naredis novega ... |
Iz MobileMe Find... pridem z vpisom podatkov na iCloud.Tam pa mam ikonce Mail, Contacts... Nikjer pa ne vidim opcije pobriši/spremeni.
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Logatec |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 22.08.2011 11:01:15 Re: Sprememba @me email naslova |
|
badguy999 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | badguy999 je napisal/a: | Ko se logiram na icloud s svojim gmail naslovom, kateri je tudi glavni za itunes appstore račun, imam email, katerega bi rad spremenil.Rad bi spremenil ABC@me.com v XYZ@me.com , da bo potem vse prihajalo na slednji mail račun.
Kak to naredit? Hvala |
MobileMe racun moras najprej pretvorit v iCloud ( http://www.mobileme.com/move ).... Potem pa enostavno pobrises prejsnji iCloud racun in naredis novega ... |
Iz MobileMe Find... pridem z vpisom podatkov na iCloud.Tam pa mam ikonce Mail, Contacts... Nikjer pa ne vidim opcije pobriši/spremeni. |
čisto spodaj imaš storage&backup še nižje pa delete account
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 22.08.2011 11:06:23 Re: Sprememba @me email naslova |
|
idavid4 je napisal/a: | badguy999 je napisal/a: | Jest je napisal/a: | badguy999 je napisal/a: | Ko se logiram na icloud s svojim gmail naslovom, kateri je tudi glavni za itunes appstore račun, imam email, katerega bi rad spremenil.Rad bi spremenil ABC@me.com v XYZ@me.com , da bo potem vse prihajalo na slednji mail račun.
Kak to naredit? Hvala |
Iz MobileMe Find... pridem z vpisom podatkov na iCloud.Tam pa mam ikonce Mail, Contacts... Nikjer pa ne vidim opcije pobriši/spremeni. |
čisto spodaj imaš storage&backup še nižje pa delete account |
To je seveda na iphonu.Hvala, ampak jaz bi rad spremenil to
 pa ne morem.
Enkrat bi rad mel samo @me za vse APPLE storitve.Zaj pa je solata...
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 22.08.2011 11:16:53 |
|
Ok, sem že zrihtal. NEW APPLE ID reši zadevo.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 22.08.2011 11:48:22 |
|
Saj to sem ze prej napisal... da moras izbrisat in narediti nov iCloud racun... Obstojecemu ne mores spremenit naslova na iPhone-u ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 22.08.2011 11:52:51 |
|
seprav mors met novo appleID da si lahko na novo vse nastavis, kaj pac e samo zbrises pa na novo nastimas??
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 22.08.2011 12:15:21 |
|
Jest je napisal/a: | Saj to sem ze prej napisal... da moras izbrisat in narediti nov iCloud racun... Obstojecemu ne mores spremenit naslova na iPhone-u ... |
Pa še vedno nimam tak, kot bi želel. Imam 2 apple računa (gmail in yahoo)
Gmail je primarn (US appstore) in Yahoo sekundarn ( ni za appstore).
Na gmail računu, ki je že premeščen na icloud imam tak naslov @me, ki ga ne želim.In le tega ne gre spremenit. Na yahoo pa mam menda ok naslov, ker mi javlja, da takega ne morem več kreirat prek gmaila.
Samih APPLE ID računov pa ne gre brisat-lahko samo pobrišeš info o kreditnih, če računa ne misliš več uporabljat...
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 22.08.2011 14:14:07 |
|
samo z novim appleid lahko spremenis ime maila? skoda...
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 23.08.2011 13:44:29 |
|
Jaz sem zadevo rešil. Na yahoo računu imam takšen mail, ki sem ga želel in ga zdaj pač uporabljam za oblak, gmail račun pa za appstore/itunes.
Al se samo meni zdi, al mam zaj 2x 5GB na voljo ? Sicer se zadeve na napravo ne dodajo, ampak zamenjajo, so pa le shranjene v oblaku?!
|
 |