Jabuk
Pokrov pri MBP 13"
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.08.2011 20:08:39
Pokrov pri MBP 13"
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vem da je nekoliko neposrečen naslov teme. Smile

Včeraj sem kupil MBP 13" in ga potestiral ali vse deluje kot mora. Danes sem že vgradil SSD, vendar pa nisem bil prej pozoren na alu pokrov, ki je pritrjen z 10 vijaki na spodnji strani do danes. Sedaj ko sem pravilno privil vse 3 tipe vijakov pokrov ne sede popolnoma na unibody okvir. Mislim vijaki so vsi lepo priviti, le ponekod se je naredil rob.

Recimo:

http://i44.tinypic.com/122jmae.jpg

Seveda moj ni poškodovan, le toliko da se vidi kater rob imam v mislih. Skratka ali je normalno da se ob strani po namestitvi naredi rob? Probal sem pocentrirat vendar vedno malo odide iz smeri. =S
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.08.2011 21:14:22
Si tiste 3 velike vijake pravilno razvrstil? Morajo biti desno zgoraj (če gledaš tako, da je zgornji rob tisti, kjer so tečaji za zaslon). Pazi tudi na tiste spodaj, saj se privijejo pod kotom in ne gledajo pravokotno na spodnjo stranico. Mislim, da se tudi stranski privijejo pod manjšim kotom.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 18.08.2011 21:27:10
Ja vse tri tipe vijakov sem pravilno nazaj postavil, privili so se brez tezav in do konca. Sedaj me samo matra rob. Pojavi se sicer samo ob straneh kjer so porti in kjer je DVD enota. Saj se skoraj ne opazi razen ce gres z nohti cez. Malo sem se ustel ker prej nisem bil pozoren ali je tudi bil tak rob. Embarassed
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 18.08.2011 21:32:34
Heh se skoraj ne opazi, lahko bi cel zobotrebec noter zabasal. Verjetno si kaj pošalabajzal ko si skupaj dajal in si ga zvil. Še enkrat odvij vse vijake pa poglej, če je deklc zvit ga malo poravnaj in potem privij vijake kot se šika in kjer pač morajo biti.!
LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 18.08.2011 21:54:06
Eh. Zgornja slika ni moja. Je samo za ilustracijo kater rob mislim da ne razlagam, ostali pa ne vejo kak rob mislim. Ta na sliki je res zvit - moj pa ni. Bom jutri mimogrede šel do BB pa pogledam kak je pokrov prišraufan na novem. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 19.08.2011 06:54:17
Pomojem je kak zobček, in se pokrov ni pravilno usedu not, vse odšraufaj, preglej lepo namesti še enkrat, pa bo Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 21.08.2011 18:35:34
Očitno sem bil preveč natančen. Rob je že tudi pri ostalih novih modelih. Torej sem vredu sešraufal skupaj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani