Pozdravljeni!
Ker sem nov uporabnik mac-a, me zanima ali je normalno, da se mi dokaj pogosto dvigne temperatura CPU na 90-95C.
Predvsem me zanima kakšne temperature dosegate ostali lastniki novih air-ov.
LP
| Macbook Air 13 - 2011 - CPU temp | |||||
Pozdravljeni!
Ker sem nov uporabnik mac-a, me zanima ali je normalno, da se mi dokaj pogosto dvigne temperatura CPU na 90-95C. Predvsem me zanima kakšne temperature dosegate ostali lastniki novih air-ov. LP |
|||||
Moj bel macbook C2D 2.26 se je med renderiranjem (100% obremenitev obeh jeder) segrel na 98 st. C. Ko sem to opazil, sem prekinil renderiranje in si inštaliral SMC FanControl, s katerim sem dvignil vrtljaje ventilatorja. Prvi sum je bil namreč na ventilator, ki se pri tej vročini ni vrtel z max. obrati. Potem sem še malo poguglal in zasledil, da se ti procesorji segrevajo celo do 130 st. C.
Poguglaj, kakšne temperature dosega tvoj proc, pa boš bolj miren. |
|||||
pa to sploh ne rabiš kuhalnika za kavo kuhat, sam đezvo gor postaviš pa maš kavo kuhano, in to kjerkol želiš, tud v avtu če je treba, sam poženeš program da ti nabije proc na 100%
|
|||||
Upam, da se zavedate, da temperatura v jedru procesorja ni enaka temperaturi ohišja procesorja... kaj šele ohišja računalnika....
|
|||||
upajmo!
|
|||||
tle piše, da je 100 st. C maksimum:
http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-2467M-Notebook-Processor.57420.0.html Če je to ta proc. |
|||||
Moj Macbook Pro ima temperature nekje med 50 in 60 st. Kjer sem zdaj so temperature malo visje, ker je zunanja temperatura vedno okrog 30 st. Celzija.
|
|||||
Se zavedam če je to name letel, ti bi pa lahko dojel da je v tem malo heca |
|||||
Če maš taparavo posodo, se da na mojmu Airu rižotko skuhat ))))
_________________ Gotterdammerung |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |