| razvojno orodje xCode | ||||||||
|
Kdo izmed vas uporablja razvojno orodje xCode (cocoa, carbon, java) ali smo res premajhen narod - tržišče, da bi se ukvarjali z razvojem app za Mac OS X?
|
|||||||
Jaz sem se le malenkost poigral. Izgleda zanimivo, predvsem to, da se da pisat aplikacije za Mac-a, ki uporabljajo native komponente OS X, tudi v Javi.
Drugače pa je reč v glavnem na Open Source osnovi, npr gcc prevajalnik za C, C++ in podobno. Glede na to, da reč pride že zraven čarunalnika in niso potrebne kake licenčnine, se mi zdi pohvalno. Sicer pa je tako najboljši način za popularizacijo Mac-a. Ogo |
||||||||
Mors probat Quartz to je the best za se igrt z animacijami.... to je najbl cool stvar na svetu pa se free zravn Mac-a jo dubis
|
||||||||
Zaenkrat še začenjam s programiranjem v Xcode, vendar se mi že od začetka zdi zelo uporabno in dobro razvojno okolje.
Tale Quarz je zanimiv. |
||||||||
Vem da je tema že stara. Vendar me zanima ali ima še kdo problem zagnati Xcode v Mac OS X 10.5.6. Imam problem tako na MacBooku kot na iMacu.
Stvar je taka da se vsakih crasha ko je odprem. 2x skoči na Docku potem mi pa odpre okno da se je aplikacija Xcode zaprla nepričakovano. Hvala za pomoč. |
||||||||
Maš Safari 4? |
||||||||
Jaz imam Safari 4 pa Xcode še vedno lepo deluje. @Rauby: Si probal na na novo namestiti Xcode? Si mogoče kakšen nov softwer inštaliral zadnje dni? Kaj pa restart Maca? |
||||||||
Če si naložil Safari Beta 4, boš moral potegnit dol novo verzijo.
Aja.. pa še zanimivost na apple-u imajo SSO (single sign on), lahko se prijaviš z itunes accountom... LP D |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |