Cydia zmrzne pri Loading data | |||||
Imam iPhone 3G na katerega sem preko Sn0wbreeza naložil custom OS 3.1.3. iPhone je drugače na iPod BB. Če ga sedaj hočem uporabljat tudi kot telefon, pa moram še iz Cydie naložit še Ultrasn0w in tu je problem. V Cydiji pod Sources sedaj nimam nič in ko hočem naložit karkoli bigboss, hackulo, ultrasn0w mi zamrzne in se pojavi loading data in ne morem nič več. Sedaj sem že prakrat restoral firmware in nič. Edini wi-fi ki ga imam tle pa je od Personal Hotspota iz moje štirice...gledal sem te vodiče po netu kaj bi lahko, pa se moraš pri vseh povezovat preko wi-fija ampak mi ne sprejme IP-ja od iphona 4 da bi lahko probal z OpenSSH ali recimo WinSCP. Poizkušam pa na Win7 to uredit... Naj prosim pove kdo kako še lahko rešim ta problem?? A je mogoče kakšen vrstni red kaj naložit v Cydiji al kaj, da se mi ne pojavi ta Loading data... Hvala |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala deluje! najde signal. Sam ne vem če je ok...mi pod carrier piše T-mobile 5.0 sam zdle nimam sim kartice not, ker svoje micro sim ne morem dat v 3G. Sem si prej sposodil eno drugo sim, sam da sem videl če dela...včeraj mi je doma brez broblema zaznal iPhone v iTunsih, danes pa ga v službi ne zaznajo...samo camera roll za slike disk dela...?? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |