Simobil digitalno potrdilo | |||||||
Jaz bom pop****. Zakaj? Vsakič, ko želim plačat račune za Si.mobil preko MOJ SIMOBIL, mi Safari zapre in javi, da bo poročilo poslano Apple-u. Vsakič. Dala sem Software Update. Imam zadnjo verzijo OS. Nlb klik in "Moj Simobil plačevanje računov" na Safariju enostavno ne delujejo. In potem kot kekec hodim na pošto plačevat, kot da sem v pamtiveku, pa še tistih provizij se je sedaj nabralo že za kar lepo vsoto, saj na pošti plačaš še 1eur. Da o prihranku časa ne izgubljam besed... So rekli,da bojo popravili, pa nič in sedaj je spet isto. Za znoret! Ima še kdo podobne težave? Kaj predlagate naj storim???? :// |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Moj Safari: Version 5.1 (6534.50) Mac OS: 10.6.8 Da se razumemo: Meni klik nlb deluje BP, problem nastene, ko grem v plačilo računa v MOJ SIMOBIL in imaš potem na koncu za izbrat med Viso, Mastercard in NLB KLIK in ko dam slednjega, se prikaže: Plačevanje preko Klika je v fazi izdelave in vam bo na voljo v najkrajšem možnem času. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ce ti torej Klik deluje, placaj enostavno preko Klika.... Ali pa poklici na Si.mobil in jih konfrontiraj s problemom... Mogoce ga sploh se ne poznajo... ![]() Poskusi se s kaksnim drugim browserjem..recimo s Firefoxom... |
|||||||
![]() |
|||||||
Imaš prav, izrazila sem ne dvoumno. Torej kombinacija NLB klika + Moj Simobil je pogubna. Jih bom kontaktirala. Hvala za pomoč! |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |