Lp, Serviser75

Organizacija kontaktov | |||
Lp, Serviser75 ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Počasi, počasi, boste popolnoma razsuli ta forum! 2. V Contacts imaš možnost k določenemu konaktu dodat še neke podatke o starših, prijateljih, partnerju, šefu ... kar je deloma OK, a te podatke le "napišeš" h kontaktu in to je to, niso interaktivni. Jaz pa iščem aplikacijo, ki bi te kontakte "polinkala". Torej, pod kotaktom moje žene, bi bil recimo kontakt najine hčere, njenega nadrejenega ... in ko bi kliknil na ta kontakt, bi te "odpeljalo" na njegovo "vizitko". To bi bilo zelo priročno predvsem pri poslovnih kontaktih, kjer bi imel nekega tehnologa, k kateremu bi kot sodelavca polinkal nabavnika, h kateremu bi kot prijatelja polinkal šefa nabave v kakšnem drugem podjetju ... dejansko bi ti nastala dobra profesionalna mreža. 3. Še vedno pa ne razumem, zakaj ni možnosti prikaza še kaj drugega razen imena in priimka in "od kje te kliče" (mobile, work, home...) na iPhonu, ko te kdo kliče. Pri mojih +600 službenimi kontakti, bi mi veliko pomenilo, če bi pod imenom in priimkom bilo prikazano podjetje (kaj me k***c briga ali me kliče z mobile, iPhone, work...), saj se z nekaterimi partnerji slišim le parkrat ali celo enkrat letno in mi povezava imena z podjetjem veliko pomeni. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
![]() |
|||
2. če ne najdeš takega programa.. odlična poslovna priložnost. 3.dodatek k imenom ala work, iphone, gsm.., ti lahko pomaga recimo, da na hiter veš kolk te košta kak klic. pri nas manj uporabno, v ameriki vrjetno bolj. kej druzga mi ne pade na pamet. |
|||
![]() |
|||
2. Pa Apple "dovoli", da bi indeksiral nekaj iz njihove aplikacije (Contacs)? 3. World>USA ... enkrat jim bo "svanulo" .... eventualy ... ![]() _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |