Sinhronizacija kontaktov na večih gmail računih | |||||
Iščem in brskam ... a zaenkrat še nisem uspel najti neke prave rešitve ... razen ene, ki pa hočejo 5$ na mesec za uporabo storitve Imam namreč več gmail računov in med njimi bi želel sinhronizirati kontakte (saj na vseh računih želim imeti iste kontakte). Zaenkrat to počnem ročno (export na tistem ki je povezan z Mac addressbookom - ki je moj main address book) in potem import v ostale. Hecno mi je da ali Google ali Apple ne omogočata sinhronizacije z večimi gmail računi ... zato če kdo pozna kako bolj avtomatizirano rešitev bom tega zelo vesel ... sicer bom pač nadaljeval ... ročno LP, Miha |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Lp Simon |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp Simon |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Soocial pa sem tudi sam našel ampak je ravno ta omejitev 250 kontaktov tista, ki mi onemogoča (jih imam precej več) ... zdi se mi pa čista naumnost plačevati 5 usd na mesec za tako storitev - no saj če ne bo drugega bom pač ubral to pot - samo zanimalo me je, če kdo pozna morda kako zastonjsko rešitev LP Miha |
|||||
![]() |
|||||
kako se ti pa kj obnese sparrow? kake težave? _________________ Lp Simon |
|||||
![]() |
|||||
Enkrat se morem sicer malo zakopat v keyboard shortcuts, da bo delo še prijetnejše. Sicer pa pogrešam samo to, da bi lahko vklopil, da mi vsak mail posebej pokaže in ne kot thread ... ta funkcija mene precej moti pri Gmailu ampak verjetno tudi to pride s kako od naslednjih verzij LP Miha |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp Simon |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |