@dcd: nisi več smešen s tvojimi izrazi o brumnjenju.

| Nov izraz "zabrumiti" :) | |||||||

@dcd: nisi več smešen s tvojimi izrazi o brumnjenju. 

| 
	|||||||

Ta izraz se je nenormalno hitro prijel...  | 
	|||||||

Aja? Prijel se je? Pri kom, dcd-ju, ki ga je ''iznajdel''. Saj ne rečem, je posrečen, ampak tako zelo pa spet ne  | 
	|||||||

Ni samo dcd  | 
	|||||||

No, kakorkoli, ni več tako smešno kot je nekdaj bilo  | 
	|||||||

Jajca;/ Nas je še par z naročili okoli 5-6-7. julija. Stoprocentno se bo še kdo javil, kaj se dogaja z njegovim paketom.

p.s.: Altrax, smešen? Nikdar moj namen, se pa opravičujem, če me je neologizem vražje zasvojil. Tako večpredstaven je. Sicer pa je izraz samo en. Če poznaš še kakšnega, "pridi k nam" in nam ga razkrij. p.p.s.: Pa da ne bo pomote: meni je neimenovana oseba (in vse konsekvenčno) simpatična;)  | 
	|||||||

Saj vem, da je smetenje. Ampak, če trdiš, da nočeš bit smešen z izrazom in spet s svojim stavkom: Če poznaš še kakšnega, "pridi k nam" in nam ga razkrij. - lažeš. To je tvoj edini namen, pa si priznaj ali ne  | 
	|||||||

Altrax;)) Ni glih namenjen določeni publiki, si bom pa priznal, da me razveseli, ja;)) Jest je zadel žebljiček: VBR (zveni model motorja, hud) je dobil status popularnosti kosajoč z Milerjem in Murkom. Morda še globlji. In mu privoščimo!

Se bom pa odsotil, ker imaš prav: v tej temi je to smatrano kot smetenje. Mea culpa.  | 
	|||||||

Altrax, nehaj brumit brezveze, izraz je čist ok, lepo se je prijel in kar nekaj nas je, ki ga z veseljem uporabljamo  

| 
	|||||||

Meni je bil v prvič res smešen za umret. Zdaj se pač ne smejim več ampak ne morem pa ravno reči da sem se ga naveličal. Me čisto nič ne moti če se ga uporablja. Brum brum 

| 
	|||||||

No,in avgusta se bo pokazalo,da vas je veselo nabrumil  

| 
	|||||||

zabrumiti... lepa, lepa.... paše nekako v naš slovenski prostor... izvirno, priznam.

Škoda je samo to, da bomo zdej tega fanteta začel poveličevat zaradi njegovega brumnjenja in s tem dajali nadlajni debilni zgled mlajši generaciji..., ki se bo namesto poštenega dela učila tega kar dela Brumen. A ni že dost da naša vlada daje tak zgled.... Ne bi blo bolš naučit ljudi pošten zaslužiti? Pa folk kje smo mi?!  | 
	|||||||

Samo Lopovi Obogatijo

žal je tako .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||||

lol _________________ Sent from my iPod shuffle  | 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |