Jabuk
iPhone 3G (težave z baterijo in SIM kartico)
Jablanator

Jablanator

Kraj: noumest
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.07.2011 16:48:13
iPhone 3G (težave z baterijo in SIM kartico)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mam en problem.

imam telefon 3g star leto in pol. imel sem naložen software 4.1 in je deloval odlično vse do pred 4 dnevi ko so se pojavile tezave. prva tezava je bila ta da mi ni zazanl sim kartice. kar od enkat je bil napis (no sim) sm dal ven pa not in je delovalo. sem malo poguglou pa sm resu problem taku d sm kartico malo zalimal z selotejm papirjem d je imela boljši stik in je delovalo normalno. dva dni po tem pa so se zacele resne tezave: baterija se je spraznila v piclih 3 urah. sem ze prebral vse mozno in nimam pusha ne 3g wifi pa ko potrebujem vklopim drugace je izklopljen. naredil sem hard reset in podobne zadeve, pa ni nic pomagalo. sem pa nalozil sedaj starejso verzijo katera naj bi bila bolj stabilna za iphone 3g, sepravi 3.1.3. zdej je pa tezava ta d ku ni sim kartice not baterija dela normalno in sploh ni problema, na wifi igrce 4 ure pa je slu 20%, sm reku no supr pa je. jok brate sm dau notr kartico sim in baterijo je iz 75% na 1% spiu v pou ure, medtem ko sploh ni nasel operaterja, sem dal sim kartico ven in je bilo se 70% baterije, in spet wifi igrce baterija kot nova. telefon je tovarnisko odklenjen in je 16gb z trenutnim basebandom 05.14.02. sem ga tudi jailbreakov, s pomocjo strani jailbreakme. prosil bi za pomoc, ker mislim da tu negre za pokvarjeno baterijo vendar za neko malo neumnost.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 24.07.2011 18:42:13
Poskusi kalibrirati baterijo a.k.a. sprazni do konca in napolni do 100%!

PS: morda si namestil kaj takega iz cydije Wink
Jablanator

Jablanator

Kraj: noumest
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 24.07.2011 19:37:03
baterijo bul tezku spraznm do konca, ker ku napise d je prazna in prklucm kabl, se telefon przge in avtomatsku napise d je baterija polna in ne fila, sm crkne spet po parih sekundah in spet dam kabl not pa je istu, iz cydie sm pa naluzu sbssettings pa instalus in activator.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani