zdravo,
kupujem oz. sem v fazi nakupa imac-a nevem pa kaj je fora med i3 ter i5 procesorjem kateri je v macu?
| iMac i3 ali iMaci5 ? | |||||
zdravo,
kupujem oz. sem v fazi nakupa imac-a nevem pa kaj je fora med i3 ter i5 procesorjem kateri je v macu? |
|||||
Evo fore.
|
|||||
je fora
_________________ Lp Simon |
|||||
Hm, kaj ko bi si enga g5 omislu. Mogoce sploh ni fore:) |
|||||
Fora je v hitrosti Če kupuješ novega iMaca se ti splača vzet najnovejšo verzijo (2011) potem nevem kje ti vidiš možnost i3. Click for large view - Uploaded with Skitch
Prejšne verzije iMacov se ti pa ne splača kupovat, ker imaš potem staro verzijo... _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
meh,mislil sem da bo govora o G3 in G5
_________________ we are of borg |
|||||
hehe ok ni fore....gre se za to, da bigbang ter harvey norman ponujata imaca 27 z i3 procesorjem ter 3.2 ghz.
na drugi strani pa istyle ponuja imca 27 z i5 procesorjem ter 2.7 ghz ( se mi zdi). cena je pa ista!? ali oni dejansko prodajajo imca 27 z i3 proc ali i5? nevem...zato vprašam v "čem je fora". ok sem pogleda benchmark in je i3 cca. 20-25% počasnejši od i5, tega bi si tudi sam omislil ( i5) predvsem ker gre za daljšo "investicijo". |
|||||
tako padla je odločitev za ima27 i5.
|
|||||
hudo
_________________ Lp Simon |
|||||
zadnje vprašanje...povezal bi na imac-a logitech thx 5.1 zvočnike, kako to storiti oz. kaj potrebujem od kablov?
|
|||||
Optični kabel bo najlaži.
|
|||||
toslink to minijack toslink katerega nato priklopim v imac? te priklopim v predzadn port ( takoj ob slušalkah) ? ali kdo ve koliko stane takšen kabel ( približno) ? |
|||||
kokr jst vem Imac nima 5.1 zvočne kartice, tko da če boš priklapljal direkt na mac, zvok nikol ne bo tok dobr, ker ti vsil še tiste 3 ostale zvočnike. Jst bi na tvojm mestu kupil zunanjo zvočno kartico 5.1, cca. 60€ jo dobiš kr solidno. |
|||||
|
|||||
Sam pri tej za 24€ vprašanje kok je to kej kvaliteta... jst bi raj kupu dražjo, če maš že take zvočnike...
|
|||||
Ne rabim kartice ampak kabel
|
|||||
Ne rabim kartice ampak kabel
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |