Je še kakšna druga pot, da bi priklical FaceTime aplikacijo v Liona?
| Izbrisan FaceTime v Lionu | |||||
Z AppCleanerjem mi je ratalo odstraniti FaceTime aplikacijo na Lionu in ker še nisem napravil backupa s Time Machine, sem če poskušal pred zagonom s Cmd+R zagnati recovery način, ki pa zahteva preverjanje na App Storu. Ker je očitno prezaseden mi javi napako -> ne morem napraviti recovery sistema
Je še kakšna druga pot, da bi priklical FaceTime aplikacijo v Liona? |
|||||
Downloadaj jo iz iz kakega trackerja. Ce se ne rabis danes applikacije, potem pa pocakej, pa jo daj dol iz appstore-a
|
|||||
Zdej že deluje recovery...Facetime na App Store je druga verzija in ni kompatibilna z Lionom.
Hvala. |
|||||
FaceTime je ocitno ze del Liona... in je verzije 1.1
Na Mac AppStore pa je verzija 1.0.2 ... Tako imam na iMacu, kjer sem naredil "clean install" in nisem posebej namescal FaceTime ... |
|||||
Ja in to mi je sistem lepo dopovedoval, dokler ga nisem z AppCleanerjem "na silo" izbrisal
|
|||||
In zakaj si ga izbrisal... sedaj pa hoces spet namestiti?
|
|||||
Zaradi težav s sliko (menjanje iz črne v zeleno), ki pa sem kasneje ugotovil, da je stvar kamere na Mekbuku, ko poskuša dobiti ustrezno barvo v slabo osvetljenem prostoru. S telefonom in iPadom v istih pogojih teh težav nisem imel, zato sem se prehitro odločil |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |