| Move after search | |||||
Pozdravljeni, saj verjetno ne bo pomoči, vendar me vseeno zanima, če ima kdo kak nasvet za mojo neumnost. V snow leopardu (updatan na zadnjo verzijo) sem v eni mapi dal search ".mp3", ker sem želel samo vse file s to končnico iz omenjene mape. Najdeno vsebino sem označil ter naredil move v drugo mapo. Nato sem opazil, da search ni bil narejen le v tej mapi ampak po celotnem sistemu
|
|||||
time machine reši situacijo
|
|||||
Čeprav vsi izmed fajlov niso v TM? |
|||||
ja če si naredil s TM backup sistema, potem bo šlo. V nasprotnem primeru pa ne.
|
|||||
Shit, mal si cajta vzemi
|
|||||
Madona, si kr predstavljam kako se počutiš. Sranje.....
|
|||||
Vsem, ki nimate TM urejenega, ZELO priporočam, da greste čim prej po disk in si ga naredite. Lažje je dat tistih 90€ za 1TB disk, pa imet vse backapirano, kakor pa izgubiti podatke, čas,... mnogo cenejši je nakup diska
Vsaka šola nekaj stane - tale je bila kar draga. No, vsaj lahko rečem da sedaj nimam nobenega mp3ja gor haha |
|||||
Prej si napisal, da si premaknil v drugo mapo? Je bila ta mapa "trash" in si potem izpraznil? Ali kako to, da nimas nobenega mp3ja gor? |
|||||
Na koncu sem vse zbrisal, ker sem želel s TM obnovit, vendar ni šlo, tako da sem ostal brez - in zadevo že prebolel.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |