Jabuk
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Samsung Galaxy S II vs. iPhone 4s
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.10.2011 18:44:26
Samsung Galaxy S II vs. iPhone 4s
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Čakal sem na iphone par mesecev, potem pa dobijo 100 kosov. Danes sem iz principa šel po galaxy s2. Zaenkrat mi ni žal..
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 29.10.2011 19:03:43
er0nix je napisal/a:
Čakal sem na iphone par mesecev, potem pa dobijo 100 kosov. Danes sem iz principa šel po galaxy s2. Zaenkrat mi ni žal..

In koga to zanima na jabuk.si? Very Happy Mas nek cuden princip ti... Wink pa se lepo so napisali da mores ponj v zgodnjih jutranjih urah... Ce bi bil ob 7(!!!) pred trgovino, bi ga dobil... Kaj jamrate Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 29.10.2011 19:19:06
lakai je napisal/a:
In koga to zanima na jabuk.si? Very Happy Mas nek cuden princip ti... Wink pa se lepo so napisali da mores ponj v zgodnjih jutranjih urah... Ce bi bil ob 7(!!!) pred trgovino, bi ga dobil... Kaj jamrate Smile

Napisal sem zaradi uporabnika podjed93 Wink se ti ne zdi da če bi mel možnost biti v petek v vrsti bi tud biu?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 29.10.2011 19:29:52
podjed93 je napisal/a:
okej js bolj zmeden kot sm ne morm bit .. bolj kot gledam vse te ponudbe pri simobilu za iphona manj vem in vse bolj sm zbegan ali se naj prestavim k simobilu z mobitela ali ne .. mi pa še ena stvar ne da miru in to je Samsung Galaxy SII Neutral mi lahko nekdo pove, razloži tiste stvari katere naredijo samsunga boljšega od iphona in obratno?

hvala za vnaprej Confused

Sam sem ze nekaj casa na androidu, over 3 years, galaxy s sem imel, sedaj ga ima moja, sam mam galaxy s2.

Telefon je super, moti me edino velikost, mi je prevelik in to, da se obcasno zatika. Rabi da se premakne, kljub temu, da je en najmocnejsih smartphonov na trziscu. Na Ipad2 se mi to ne dogaja, zato grem na iphone 4s, da vidim se to cudo.

Edino kar me skrbi na iphonu je prilagodljivost in sinhronizacija, android je res zelo custom, sploh s pomocjo xda developers foruma.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 29.10.2011 19:48:10
Sem imel SGS II in sem ga prodal, ker so se animacije preveč zatikale - deluje premalo gladko z uradnim romom, kljub vsem specifikacijam. Iphone 4s deluje precej hitreje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Mengeš
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 29.10.2011 20:44:56
vse bi bilo lepo in prav če se ne bi svet podrl če ne kupiš novega telefona TAKOJ in ZDAJ! nikakor ne moreš počakati 14 dni, mesec ali dva, kajne? Verjemi, telefonov bo toliko da jih bodo kar prodajali. Samo ne bit nestrpen. Tudi jesti ne dobiš takoj v restavraciji ampak moraš malo počakat...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: apple
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 29.10.2011 20:53:38
protoncek je napisal/a:
vse bi bilo lepo in prav če se ne bi svet podrl če ne kupiš novega telefona TAKOJ in ZDAJ! nikakor ne moreš počakati 14 dni, mesec ali dva, kajne? Verjemi, telefonov bo toliko da jih bodo kar prodajali. Samo ne bit nestrpen. Tudi jesti ne dobiš takoj v restavraciji ampak moraš malo počakat...

Glej če ga nimaš sedaj nisi car, nisi in Laughing Very Happy :jaguar:
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 29.10.2011 21:06:10
Tudi če ga imaš nisi car...takoj v sredo boš ugotovil da moraš kljub temu, da ga imaš v šolo ali službo...če bi bil "car", bi lahko ostal doma...
Če bi hotel biti car, si že davno zamudil. Par dni po začetku prodaje v ameriki, ja takrat bi bil "car", ne pa zdaj, ko ima četrt slovenije že 4s (ajd, par gor ali dol)...
Lepo, da ima nekdo toliko denarja za stran metat da kupi telefon zato, da je car, ne pa zaradi njegovih funkcij.
Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 29.10.2011 21:09:25
ne se jokat Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 29.10.2011 21:13:33
Kolk se eni sekirajo zaradi tega, ko nekdo "mece denar stran" ... Saj s tem nobenemu ne skoduje... aja... mogoce pa je kdo vseeno res malo koga oskodoval Smile ... Tisti, ki ga je recimo v petek kupil pri Si.mobilu je oskodoval tistega, ki je bil na Copovi enainstirideseti in ni mogel kupiti novega telefona Very Happy Very Happy Rolling Eyes

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 29.10.2011 21:24:05
Nisi razumel poante. Tukaj ne gre zato da bi se sekiral zaradi denarja, ampak škoda je če nekdo kupi telefon samo zato da je "kul"...telefon se kupi zaradi njegovih zmožnosti, funkcij itd...ne pa za kazanje drugim. Samo moje mnenje. Nenazadnje zakaj ne kupiti nek pozlačen telefon, ki ima notri vgrajeno nokio 3310 - telefonirat se da, "kul" bi bil ker je telefon zlat, pa si zmagal.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 29.10.2011 21:26:58
protoncek je napisal/a:
Nisi razumel poante. Tukaj ne gre zato da bi se sekiral zaradi denarja, ampak škoda je če nekdo kupi telefon samo zato da je "kul"...telefon se kupi zaradi njegovih zmožnosti, funkcij itd...ne pa za kazanje drugim. Samo moje mnenje. Nenazadnje zakaj ne kupiti nek pozlačen telefon, ki ima notri vgrajeno nokio 3310 - telefonirat se da, "kul" bi bil ker je telefon zlat, pa si zmagal.

In kaj hočeš dopovedati? 1/2 folka k kupi iphone sploh ne uporablja 1/2 funkcij ki jih omogoča pa kaj, če si ga želi naj si ga kupi, pa če se hvali naj se mene ne moti, tebe pa; brez veze se sekirati, kupiš in uporabljaš kar ti paše!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 29.10.2011 21:35:32
Kdo je pa rekel da se sekiram ? Samo povem. Nikjer ni nobene sekire, brez skrbi.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 29.10.2011 21:36:55
Eni ga kupijo ravno zato ... ker je cool... se mi zdi, da je ravno pri iPhone-u precej takih ... Drugace ne bi bilo toliko negativnih kritik, ko je bil uradno napovedan nov model Smile ... Mariskdo bi raje imel drugacen telefon, ceprav bi bil znotraj enak prejsnjemu modelu... Predvsem zato, da se vidi, da ima novega Smile Very Happy Laughing ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 29.10.2011 21:57:47
Jst nisem kupil takoj iPhone ko je prišel ven, saj mi je bil bistveno predrag. Lansko leto sem kupil rabljenega 3gs, ker mi je bil še najbližji moji zmogljivosti. Sedaj sem pa nabavil novo 4ico.
In kaj je bilo moje prvo mišljenje ko sem spoznal 3gs-a? Zakaj nisem kupil že iPhone, ko je prišel na svet. Tako enostavne mašince kot je tale stvarca, v življenju še nisem držal v roki. Pa še lep je po vrhu! Nimam ga pa zaradi statusa ali česa drugega. Rad uporabljam aplikacije, navigacijo, perfekten za pisanje SMS sporočil, da ne govorim o poslušanju glasbe.

iPad mini 2 16gb
iMac 27 late 17
Macbook Air 13 late 15
Macbook pro 15 middle 19
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #16   Objavljeno 29.10.2011 22:36:04
Protonček stfu Exclamation Cool
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 29.10.2011 23:53:43
protoncek je napisal/a:

He, he... koliko stvari si že kupil zaradi funkcionalnosti?
Se pa strinjam, da večino nakupov zagovarjamo ravno s tem. Very Happy

Marketingarji vejo, da večina kupuje povsem impulzivno. Doma vse preštudira, predebatira po forumih, potem pa kupi nekaj čist drugega. Ker mu je prodajalec stvar "dobro" predstavil. Pa ni važno a je to štruca kruha ali pa avto ali hiša...

Lahko seveda kupi, tisto kar se je doma odločil. A mora imeti res srečo, da ga med potjo ne ujamejo marketingarji. Tudi v web štacuni lahko odtipkaš točno določen model, pa ti zraven prilimajo še par podobnih zadeb. Še sploh, če tvojega modela nimajo...

V glavnem ... Applov marketing je top of the top in če si v targetirani skupini, težko ostaneš hladen. Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #18   Objavljeno 30.10.2011 02:23:16
protoncek, na kerih drogah si ti ? Very Happy Jst bi tudi to, ker vidim da ti dogaja... Very Happy
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 30.10.2011 03:59:06
važno da poka Very Happy Cool

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #20   Objavljeno 30.10.2011 07:02:38
Sicer je stvar posameznika zakaj si telefon kupi ampak se popolnoma strinjam s protonckom... Meni se zdi najvecja bedarija kupiti nekaj samo zato, ker je to "in" in ne uporabljati funkionalnosti, ki naredijo ta telefon nekaj posebnega. Na koncu koncev je pri iPhonu OS tisti, ki ga postavi ene 5 let pred konkurenco.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani