Hvala
| Safari - več oken (hkrati) | |||||||
Torej, velikokrat imam odprti dve okni na enkrat. V win 7 sem lepo na enostaven način povlekel eno okno na desno in drugo na levo, sedaj pa me zanima stvar na macu, torej kako vi to naredite na macu
Hvala |
|||||||
tole je use kar potrebuješ
lakai je napisal/a: Cinch! Super stvar http://irradiatedsoftware.com/cinch/ |
|||||||
Jutri bo predstavljen popolnoma novi način "premikanja pogleda" med okni - full screen okno in samo poteg (slide) preko trackpada.. AMAZING!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Super za slišat.. upam da tudi preko miške/tipkovnice:) |
|||||||
Jaz imam tolk oken odprtih, da jih nobena avtomatika ne zmanagira.
Edino kar uporabljam, je alt+klik izven okna, da mi skrije vsa okna programa v katerem sem. Potem pa vse skupaj dobim nazaj s klikom na ikono programa v Docku. Sem se povsem navadil na množico oken, tako da mi gre odpiranje novih oken v zavihke zeno na živce. Predvsem, ker nikoli ne vem, če bo Cmd-W zaprl zavihek ali celo okno z vsemi zavihki vred. Sem in tja stisnem tudi F3 če imam majhen ekran. |
|||||||
Yap - za vse obstaja rešitev! priznam, da si drugačnega vmesnika sploh ne predstavljam več... Expose je še v igri, ampak full screen mode je pa ZMAGA!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Živjo,
mene pa zanima, če kdo ve zakaj men na safariju (5.0.5) na MBP odpre store.nike.com stran kot jo odpre na iPhone-u, torej mobile verzija brez flasha? Google chrome mi jo odpre pa normalno, ampak vedno sem uporabljal safari in bi ga še naprej zato bi rad vedu kaj mu manjka tnx |
|||||||
Sicer nevem zakaj ampak lahko probaš iti v settings>advance>show develop bar in pol pri develop baru izberi Safari iPhone 4.1 _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||||
Sedaj jo sploh ne odpre oz napiše error 404. Nimam pojma kaj mu je |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |