Kako si naložim winterboard. Telefon je bil jailbreakan preko jailbreakme.com ravnokar pa mi najde theme in widgete vendar povsod napiše da potrebuje winterboard...
prosim za pomoč!
| Cydia in Winterboard | |||
Kako si naložim winterboard. Telefon je bil jailbreakan preko jailbreakme.com ravnokar pa mi najde theme in widgete vendar povsod napiše da potrebuje winterboard...
prosim za pomoč! |
|||
Ko ga jailbreijkas, instaliras oz. pridobis cydio, gres v cydio in das isci winterboard. in to je to.
|
|||
če mi same teme najde...pa rezultatov je po mojem več kot 2000
lp |
|||
pa napisi Winterboard z veliko W! ali pa pri sourses klikni big boss in mislim da je pri njemu, sam ne me drzati za besedo.
|
|||
Ko odpreš Cydio, pritisni na Featured in poscrollaj dol. Winterboard bo med "Free Extensions".
|
|||
imam prav napisano...
sam ko napišem winterboard mi vrže ven kao predloge za 4 theme....potem pa dam search in evo, 2000 rezultatov... pomoč prosim,... |
|||
ALENBEC HVALA!
Našel |
|||
Čeprav zdaj mi pa javi: cannote locate package...
kaj pa je sedaj problem...oz. kaj moram sedaj narediti... ll |
|||
Mogoc ti cydia ni posodobila paketov...
|
|||
Probaj refreshat bazo podatkov:
Changes -> Refresh (zgoraj levo) in počakaj, da ti osveži vse. Potem probaj ponovno. Če še vedno ne gre, nimam pojma |
|||
sem še sam dodal en source, ki mi pa ga je posodobilo...in sedaj imam pod sections bistveno več kot pa na začetku...a probam še enkrat refresh...
sem dal reload....ne pomaga... še vedno isto piše...kaj imam samo jaz ta problem al kaj....? |
|||
Evo kaj mi je napisal po refreshu:
failed to fetch http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/Packages. gz Cached Failure Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead KAJ PA TO? DA ŠE DODAM: sedaj je kao prišel celo do info o winterboardu in sedaj to: NOTE: the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automaticaly found or fixed... Potem pa: INSTALL: - Mobile Substrate - pincrush -WinterBoard WINTERBOARD: depends: - preferenceloader - libhide >=2.0.4. |
|||
Malo si bom izposodil temo...
Meni na jailbreakanem iphonu 4, sploh ne deluje witerboard. Sploh mi ne zažene nove teme. Je imel že kdo podoben problem? Kakšna je rešitev za to? Hvala za odgovore... _________________ iPhone 5S 32GB iPad air 2 64 GB Mac mini |
|||
Ne zažene ti nove teme...? Ne razumem kako naj bi to zgledalo.. Kaj točno nareidš in kaj pričakuješ, da se bo zgodilo?
Če je še vedno "po starem", moraš temo izbrati v Winterboard aplikaciji. Po respringu bi morala biti tema uveljavljena. Moraš pa gledati, da je tema, dovolj visoko prioriteto, če imaš omogočeno še kako drugo t.j., da je na vrhu seznama. |
|||
Hvala...sem že porihtal. Sem sam zašuštral nekaj....
lp _________________ iPhone 5S 32GB iPad air 2 64 GB Mac mini |
|||
Winterboard se ti namesti tudi, če tapneš na install posamezne teme...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |