Preden se mi je to zgodilo, sem imel v uporabi parallels 5 (imam pač par programov, ki ne delajo na MAC OS).
Sem celo deinstaliral parallelse, vendar napaka ostaja. Ali mogoče kdo ve, kaj mi je storiti.
LP Robert
Težava DOCK | |||
Preden se mi je to zgodilo, sem imel v uporabi parallels 5 (imam pač par programov, ki ne delajo na MAC OS). Sem celo deinstaliral parallelse, vendar napaka ostaja. Ali mogoče kdo ve, kaj mi je storiti. LP Robert |
|||
![]() |
|||
_________________ we are of borg |
|||
![]() |
|||
[/img] |
|||
![]() |
|||
Sicer so Parallelsi 6. Pred tem (ver. 5) se mi to ni dogajalo in sem mislil da se je to začelo dogajati po updatu na ver. 6. Sem ga moral kar parkrat resetirat, potem sem pa danes popravil permišne in upam, da zdaj bo. Samo mislim, da je to problem sistema, seveda po zadnjem updatu na 10.6.8. J. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Updejtaj parallelse in zadeva deluje normalno. če pa ne moreš zaradi pač kake krekane verzije pa si odstrani parallelsove ikone iz doka. |
|||
![]() |
|||
Bo zgleda treba formatirat, samo ne vem, če naj počakam na leva, da ne bo treba dvakrat. Hvala vsem za pomoč |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Tule sem našel rešitev in pri meni sedaj dela
|
|||
![]() |
|||
![]() Takoj ko sem odtranil kljukico se je računalnik sprostil. HVala za podano rešitev aries |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |