Macbook v reboot loopu | |||||
S carbon copy cloner sem kloniral sistem (10.5.8 ) na večji disk, ter ga priklopil preko FireWire ohišja na macbook. In ko ob startu izberem naj boota iz FW diska, nekaj časa nalaga, nato pa reboota. Potem pa pade v reboot loop in je edina vrjanta, da ga ugasnem z držanjem power gumba. Isto se zgodi, če v system preferences izberem FW disk kot startup disk. CCC je napisal da je bilo kloniranje uspešno in da je disk bootable. Disk sem pa formateral hfs extended in pa seveda GUID, tako da na temu koncu ne more biti problemov. Tudi disk normalno vidim v finderju z vsemi mapami, tako kot morajo biti, ko ga priklopim na ta obstoječi sistem ki dela. Če se pa nikomur ne sanja, kje bi bil problem in je edina vrjanta, da na ta večji disk na novo naložim sistem, me pa zanima, če je možno, da inštaliram Snow Leopard in dam recover iz TimeMachine, ki pa je 10.5. 8 - kaj se zgodi v tem primeru? SnowLeopard bi inštaleral, ker sem založil Leopard DVD in sem itak imel namen kupiti SnowLeopard |
|||||
![]() |
|||||
zaženi zadevo v varnem zagonu, drugače pa inštalacijski dvd pa disk utility pa naredi repair pravc ter pregled diska zraven pa poglej če ti je vse ok kloniral oz. če je ista količina podatkov gor kot pred kloniranjem _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |