Jabuk
iPhone 3GS se ne prižge, restorat ne gre
Jablanator

Jablanator

Kraj: Einersdorf, AUT
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.07.2011 14:06:34
iPhone 3GS se ne prižge, restorat ne gre
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Nujno rabim pomoč. Kolega ima 3GSa, 4.3.3., 5.16.02, zaklenjen.

Uspelo mi ga je restorati z narejenim fw v snowbreeze (ipad baseband seveda), nakar sem ga moral zagnati v tethered načinu z redsnow, ker je obtičal v dfu. Z original at&t kartico sem ga aktiviral in odprl cydio, ki se je zagnala, ampak potem se mi je telefon ugasnil in od takrat ne gre nič.
Restorati se ga ne da več (obstane pri preparing iphone for restore, nato 1600 error), tinyumbrella in ireb ga ne zbudita iz dfu, prižgati se ga ne da. Vmes še vrže da lahko deluje hitreje (da ni v usb 2.0).

Kaj mi je za narediti? Na forumu sploh ne vem kaj naj še vtipkam da dobim kakšen pameten rezultat.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 08.07.2011 14:10:30
Načeloma ga lahko iz DFU ročno vržeš z daljšim hkratnim pritiskom in držanjem gumbov Sleep + Home. Pravkar mojega sprobal dat v DFU in sem ga po tem postopku tudi vrgel iz DFU-ja.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Einersdorf, AUT
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.07.2011 14:12:43
To vem, ne gre. Redsnow obstane pri waiting for reboot. Sem kje naredil napako? Ali je sploh untethered jailbreak zdaj, ali pa je tethered zaradi redsnowa?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani