ima kdo kak nasvet kateri jailbreak bi bilo najbol fajn uporabit za iPad 2? (:
| Jailbreak za iPad 2 - jailbreakme.com | |||
ima kdo kak nasvet kateri jailbreak bi bilo najbol fajn uporabit za iPad 2? (:
|
|||
Noben, ker ga ni za iPad 2.
|
|||
sem bol malo spremljal tole sceno zadnjih nekaj mesecev... a ni jailbreak odvisen samo od verzije iOSa? tudi od naprave?
|
|||
Bolj od naprave kot verzije iOS-a.
|
|||
ups, my bad... je kaj znano kdaj in če se ga lahko pričakuje?
|
|||
Ne.....
|
|||
hvala za pomoč (:
|
|||
|
|||
|
|||
Torej comex je danes posodobil JailbreakMe.com.
V bistvu gre za opomnik ljudem, ki gnjavijo kako dolgo traja, da bo JB plod vec kot 10 mesecnega dela.... Poanta vsega pa je JB iPad-a 2 (seveda pa tudi vse ostale iNaprave). Slo bo za JB motodo, ki je neverjetno lahka (brez potrebe po racunalniku, JB se izvede direktno na iNapravi v roku 1-2 minut, potreben je samo dostop do interneta) In bo najbrz zelo podobna temu:
IZID JE PREDVIDEN V NASLEDNJIH DNEH! Nazadnje urejal/a lakai Tor 28. Jun 2011 18:19; skupaj popravljeno 5 krat |
|||
Lepo, sem danes glih bral o tem
Sicer je pa model norc. Svaka mu čast. Da najde takšne luknje v vseh napravcah.. Kaj bi brez njega Sicer pa tale jailbreak za iPada 2 res že traja se mi zdi da skoraj že 4 mesece? |
|||
odličnoooo =)
|
|||
Ja baje je res fenomen... Vsi ga hvalijo... Posixninja mu je zadnjic v tistem webcam interview-u namenil kar nekaj pohvalnih besed.
Res je majstor in svaka mu cast Sicer je ze imel svoj ipad 2 jb-kan se mi zdi, 3 dni po izidu, ampak je zal vseboval applovo kodo... seveda pa tega ne mores spustiti v javnost brez (big time) posledic... Glavno, da bo! Nazadnje urejal/a lakai Tor 28. Jun 2011 17:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Od kje mu tok znanja jaoo eni se res rodijo naučeni
|
|||
hudoooo
|
|||
comex je res legenda! RESPECT!
|
|||
|
|||
Je že kaj več znano kdaj pride jailbreak za ipad 2?
Lp... _________________ Apple... 🍏 |
|||
ne, ko bo, bo na veliko pisalo na prvi strani.
|
|||
Baje, da v kratkem. Točnega datuma ti še razvijalec najverjetneje ne bo znal povedati.
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |