safari mi ne odpira več pdf datotek.
mel sem naložem adobe photoshop.
a bi se dalo kaj popravit z sistemskim cd-jem (al dvd ka pač že je).
Mogoče sem kaj za fu** ko sem brisal photoshop
| problem z pdf datotekami | |||||
mam en problem
safari mi ne odpira več pdf datotek. mel sem naložem adobe photoshop. a bi se dalo kaj popravit z sistemskim cd-jem (al dvd ka pač že je). Mogoče sem kaj za fu** ko sem brisal photoshop |
|||||
pač PS nazaj naloži |
|||||
Zakaj PS? Odstrani in na novo nalozi adobe reader al pa izber preview, kot default program.
|
|||||
Ne rabiš nazaj namestit adobe readerja. Lahko samo preimenuješ ali pa pobrišeš tole /Library/Internet Plug-Ins/AdobePDFViewer.plugin
Sam mam raje preview za pdf pregledovalnik. |
|||||
Viever me je preprical.
Prejsnji teden sem dobil ene print file (ps) iz worda (PC) za pretvorit v pdfje. Vehementno sem izbral Acrobat Distiller za orodje ki bo delalo brez problema. Pa ni. V enih filih so se podrli sumniki. Nazadnje sem zadevo pretvoril s sistemskim viewerjem, pa se hitrejsi je bil. |
|||||
Se je treba zavedat, da je na Macu ekranski preview v pdfju, zato bi lahko bilo logicno, da dela sistemski Viewer hitro in pravilno.
|
|||||
S katerim programom lahko urejamo pdf oziroma rabil bi program, ki bi lahko risal, podčrtoval, kaj dopisa...l v pdf.
|
|||||
PDF Expert, na macu in iosu.
|
|||||
Ok, hvala. Kaj pa, kakšen program, kjer bi kot sem opisal prej: risal, podčrtoval in dodajal text...? |
|||||
PDF Expert
|
|||||
Imaš tudi varianto OneNote.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |