Ima mogoče kdo na MACu postavljen web server (produkcijski) ?
Malo sem gledal MAMP, vendar bi ga bilo treba malo zavarovat (gesla)..
lp
			| Web server | |||

Ima mogoče kdo na MACu postavljen web server (produkcijski) ?

Malo sem gledal MAMP, vendar bi ga bilo treba malo zavarovat (gesla).. lp _________________  Back To The Jabuk  | 
	|||

Jaz sem mojapple ravno pred parimi dnevi migriral na mac-a. Uporabljam pa kar že default apache. 

| 
	|||

aha, že noter je? kaj pa php  in mysql, tudi?

Kako pa je pol to varovano, al samo port 80 in ostale forwardiraš tja? Kaj pa DNS server? Meni dyndns ne diši, mam pa statični IP... _________________  Back To The Jabuk  | 
	|||

_________________ we are  of borg  | 
	|||

Ja, apache je, samo omogočiti ga je treba in pravilno skonfigurirati. Mysql je treba dodatno namestiti in skonfigurirati, kar pa ni nobena težava s programom Sequel pro. Server je za NAT-om in naprej forwardiram samo port 80 in 443 za ssl. DNS serverja nimam pri sebi postavljenega.

Vsemu temu bi se lahko izognil s serverskim paketom za OSX, ampak za nekaj, kar lahko dobim povsem legalno brezplačno, nisem pripravljen plačevati  | 
	|||

Aha, nobl, tudi sam bom postavljal za NAT, torej samo 80 in 443. Torej samo Mysql,kaj pa php? 
			_________________  Back To The Jabuk  | 
	|||

Php je treba omogočiti v apache konfiguraciji. Vključena je (če se ne motim) 5.3.6 verzija. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |