Pozdrav! Nujno potrebujem pomoc: iphone se ne zatemni med klicem in mi povzroca tezave medtem ko klicem: uho se dotakne displeja in kar prekine klic, ipd... Predlogi? Resitve? Iphone je star 1 teden, ni JB! Hvala

| Senzor problem | |||||

Pozdrav! Nujno potrebujem pomoc: iphone se ne zatemni med klicem in mi povzroca tezave medtem ko klicem: uho se dotakne displeja in kar prekine klic, ipd... Predlogi? Resitve? Iphone je star 1 teden, ni JB! Hvala 

| 
	|||||

Ravno pred kratkim smo debatirali o tem... in smo prisli do zakljucka, da je bil krivec za podobno pocetje, folija na ekranu... Prav tako je lahko krivo kaksno ohisje ali torbica, ki prekriva senzorje ... 

| 
	|||||

Imas folijo gor? Si prej restoral iz kaksnega backupa? 

| 
	|||||

oi. hvala za odgovore.., nimam folije... sem imel etui prve 3 dni, ampak ga nimam več, težava pa je še vedno... tudi restoral iz backupa nisem, ampak sem dal new device... prosim za pomoč, je kar moteče... ;( 

| 
	|||||

Probaj se enkrat restore in set up as new... Pa bolj ga drzi pri usesu  

Ce ne bo ok ga nesi na servis.  | 
	|||||

Ok, hvala.. Bom probu naredit restore..nism ga Se naredil...Potem sporocim.. Upm da Bo pomagalo.. Sm naredil samo reset all settings... 

| 
	|||||

Nisi edini..meni tudi se veckrat vklopi hold nehote! 
			_________________ Življenje je lepo (če živiš z apple-om  | 
	|||||

Me moti ker 1x stisnem zvocnik,1x hold... Tezava Se mi je zacela pojavljat Danes... Aparat pa star Teden dni... Bom probal restore.. Poznate Se kaksno resitev? 

| 
	|||||

Ola.. restore ne pomaga! Pomaga če držim aparat bol pritrjen na uho... a ostalim gre tako kot more v "black screen" ko telefonirate? Mi priporočate servis? Hvala...

LpD  | 
	|||||

Si mogoče danes na telefon zmontiral kako novo ohišje, ali pa nalimal folijo čez ekran? 

| 
	|||||

ne, telefon je normalno deloval od prvega dne ko sem ga imel (skupaj s plastičnim etuijem), kakšen teden nazaj sem ga kupil. Včeraj pa sem prvič opazil to napako, da ko kličem se ekran ne zatemni. seveda je sem takoj odstranil etui, ampak ne pomaga...ekran se ne zatemni... še kakšen predlog? 

| 
	|||||

Če imaš naložen zadnji software in problem ostaja, ti preostane le še servis... 

| 
	|||||

se pravi naj ga nesem nazaj na simobil, in potem naj ga čakam 45 dni in naj še vseeno plačujem naročnino? ku slabo.. 

| 
	|||||

Neses ga na E.P.L. Ai Pro servis.... In cakas kaksen dan ali dva... 

| 
	|||||

se pravi, da ga nesem kar na servis "mimo" simobila?? kaj pa uveljavljanje garancije? če ga nesem na EPL morem servis najverjetneje tudi plačat?!? 

| 
	|||||

ne,nič ti ni treba plačat. če neseš na epl greš pač samo mimo simobila in ti ni treba čakat da to oni pošlejo naprej. sej ne popravla simobil iphonov in drugih mobitelov. oni ga pošlejo naprej na pooblaščen servis. 

| 
	|||||

aha ok... hvala.  a ima še kdo takšen težave da se zaslon ne potemni med klicem? Jezi me, da pride do take napake na 600+€ aparatu in to že po enem tednu... 

| 
	|||||

Poleg telefona si dobil garancijski list, na katerem ti tocno pise, kdo je pooblasceni servis... Predvidevam,d a pise tocno to, kar sem jaz prej napisal... Vsaj upam, da je tako... nisem se videl Si.mobilovega garancijskega lista... samo glede na to, da se pri Si.mobilu prodaja uradno... bi pricakoval, da sta na garancijskem listu navedena pooblascena serviserja v SLO ... Recimo pri tistih, ki so kupljeni pri Debitelu, je menda na garancijskem listu naveden Teleray ... ker se ne prodajajo uradno ... ampak je s tem le zadosceno slovenski zakonodaji, ki zapoveduje, da mora biti izdelku prilozen garancisjki list in na njem naveden, kdo je serviser ...  | 
	|||||

pooblaščeni servis: emonagram 

| 
	|||||

Nic tako pretresljivega no. Pa je senzor crknil.

Zamenjali ti bodo za nov telefon.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |