| Iphone unlock | |||||
včeraj sem kupil iphone. vse je lepo delovalo, danes pa sem ga restoral in ko se je iphone prižgal mi je napisalo nekaj v smislu "SIM is not supported". Ali morda kdo ve kako ga nazaj "unlockam" da bo deloval na sva omrežja? imam: iphone 3gs, 4.3.3 firmware. hvala Lp jan
|
|||||
Iskanje + iclarified.com
|
|||||
ta link sm ze prelgedu in sprobu ..al nema nista =/
|
|||||
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Ima ima
![]() |
|||||
no sej to sm probu pa nedela -.-
|
|||||
in kaj ne dela?
|||||
ja isto je k prej..ne zazna kartice..mislm kartico zazna, upisem pin..ampak signala pa to pa ni
|
|||||
ultrasn0w si nalozu, verzijo 1.2.3 pa zastartal? kateri baseband imas, preveri...
|||||
sem. kej pa to pogledas?
|
|||||
Ne tega zagotovo nisi storil, ker če bi, bi delalo. Ponovi postopek.
|
|||||
|
|||||
sm spet restoru..zdej jailbrejkam z redsn0wom. mam verzijo 4.3.3. potem pa naredim po danem linku za unlock?
|
|||||
Staro eno leto jao? |
|||||
Seveda ne dela, ker je postopek napačen... Zakaj govoriš, da delaš po postopku, potem pa še moramo mi preverjati po katerem... đizs...
Naredi po postopku, ki ti ga je objavil @gpc17 in bo delalo vse razen GPS-a. Ker pač ne dela, če hočeš odkleniti telefon. |
|||||
bom jutri naredil vse po tistem k mi je dal gpc17 pa vam povem rezultat
|
|||||
ma sej sm zdele vse gledu pa sm tocn tko naredu in nedela =/
|
|||||
Si ne....
|
|||||
majkemi -.-
|
|||||
Ni potrebno... ker bo delalo, če boš tako naredil. 100% |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |