Pa še zanima me če so na simobilu iPhoni tovarniško odklenjeni?
Hvala in lep pozdrav
| gevey turbo sim kartica? | |||
Opažam na Bolhi da iPhone 4 dosti prodajajo z gevey sim kartico, eni celo gevey TURBO sim kartico. Mi zna to nekdo mal opisat zakaj se to gre?
Pa še zanima me če so na simobilu iPhoni tovarniško odklenjeni? Hvala in lep pozdrav |
|||
To je kartica, ki omogoča odklep iPhona 4. Poglej pod male oglase, jih kar precej prodaja to.
Zaenkrat je iPhone 4 pri Simobilu še zaklenje, vendar v kratkem napovedujejo tovarniški odklep. |
|||
To da je pri Simobilu iPhon zaklenjen pomeni da dela samo na Simobil kartico in ga ne morš na mobitel kartico? Najbrš pomeni tudi da ga ne moreš jailbreakat?
Če prou razumem pa z to kartico Gevey, ga lahko odkleneš - tovarniško odkleneš? |
|||
Deluje samo na simobil kartico. Jailbreakat se pa da vsakega, če le zanj obstaja JB orodje (oz. luknje v ios-u, da izdelajo JB).
Ne s to kartico "prepričaš/prisiliš" da sprejme signal od drugih mobilnih operaterjev. Za to ni potreben jailbreak. Ja pa s tem določeno tveganje... (operater lahko zablokira tole že po nesreči - ob morebitnem uprejdu omrežja, ali pa namerno... lahko pa luknjo zakrpa tudi apple z updejtom ios-a) |
|||
ufff... preveč zame, heheh. Si bom še mal prebral o teh zadevah pa bom potem še kaj vprašu če mi ne bo jasno.
Če zdej začnem spraševat se lahko do zjutrej pogovarjamo, heheh Ampak vseen hvala |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |