Zanima me, če kdo ve kako se kaj obnese tale miš npr. z MBPjem ?
klik
Apple Wireless Mighty mouse me je razočarala in že lep čas počiva v predalu
hvala;)
| Logitech V270 Bluetooth | |||
Zanima me, če kdo ve kako se kaj obnese tale miš npr. z MBPjem ?
klik Apple Wireless Mighty mouse me je razočarala in že lep čas počiva v predalu hvala;) |
|||
hmhm, kakor jst vem logiteh in apple zelo lepo deluje skupaj ... za to konkretno pa ne vem.
Pa se neumsna ... za koliko bi prodal mighy mouse? |
|||
odlicno delujeta skupaj. sam sem jo uporabljal se na sony vaiotu, ampak je tm prihajalo velikokrat do problemov.
edina stvar ki me moti je pozresnost baterij..rabi dve pokuri jih pa cirka v dobrem mesecu.... |
|||
uporablja morda kdo kakšno drugo bluetooth miško?
sem malo brskal pa ni prav veliko izbire. |
|||
če vam ni odveč žrtvovati dodatnega USB porta, za logitechov dongle, se veliko bolj kot Bluetooth miško splača kupit katerega od drugih njihovih cordless mišov. Razlok za kratkotrajnost baterij leži ravno v bluetoothu, ki je zelo potraten, zato je logitech paralelno razvil svojo cordless tehnologijo, pri kateri baterije v miškah zdržijo precej dlje časa.
|
|||
Uporabljam prav to miš - in sem zelo zadovoljen z njo. Deluje odlično, z bluetothom nima nobenih težav. Baterije mi zdržijo kakšen mesec (intenzivna uporaba), imam pa lepo kar 4 rechargeable baterije - dve v glodalki in dve v rezervi ... tako da tudi s tem ni težav. Priporočam.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |