Želim si formatirat računalnik. Zanima me, če se mi bodo izbrisale tudi aplikacije, ki jih imam na iPadu, ko ga bom prvič syncal, ali se bodo samo prenesle v iTunes?
Aleks
| Formatiranje računalnika - backup | |||
Želim si formatirat računalnik. Zanima me, če se mi bodo izbrisale tudi aplikacije, ki jih imam na iPadu, ko ga bom prvič syncal, ali se bodo samo prenesle v iTunes?
Aleks |
|||
Teoretično naj bi se če klikneš transfer purchases prenesle, ampak nwm če dela to 100%, najboljše je da si aplikacije daš na usb ključek ali zunanji disk (iz mape kjer jih imaš na računalniku shranjene, tako so še najbolj varne).
|
|||
najboljše da kr celi iTunes library arhiviraš in potem nazaj po formatiranju
|
|||
Po novem se vse aplikacije zapolni itunes das samo porchases in jih vidiš v oblaku stisneš na oblaček in ti jih prenese iz oblaka na tvojo I napravo
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||
To zna trajat kar precej časa, sploh z kakmi večjimi igrami in navigacijo/ami.
|
|||
najbolša rešitev da si skopiraš iTunes mapo na en disk ali USB
na novo namestiš računalnin in nato samo zamenjaš tisto mapo iTunes ki ti jo računalnik naredi z tisto ki si si jo prej skopiral preverjeno deluje za aplikacije (ne za glasbo) |
|||
za glasbo tud deluje in ostale stvari
če imaš v itunes (pred formatiranjem, ko si prej dodajal stvari) obljukajo da dodano stvar posebej skopira v itunes library jaz tako delam in še nisem imel problemov s tem |
|||
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |