Včeraj sem od uporabnika ''goranrasic'' kupil Iphone 3G !
Redno ceno ima (vsaj na jabuk.si forumu) 180€, a dogovorila sva se za 170€.
Sem ga seveda vprašal ali res ni nikjer popraskan ali kaj drugega narobe (namreč, v temi, kjer je prodajal ta ''3G'' je napisano, nikjer popraskan,..) in mi reče, da ni, saj je vedno bil nošen v etuiju.
-Ko sem ga dobil, je bila cena skoraj (slabih) 190€!!!! (20e ni mogoče, da bi bila poštnina)
-V temi, kjer je prodajal, je napisal, da podari etui, vendar tega ni bilo nikjer,
-telefon je popraskan po zadnji strani (ne zelo, ampak malo je pa, pa take majhne pikice so gor (tega je pa precej..)
Včeraj sva se dogovorila, da bo dal etui na pošto, ker je ''kao'' misli, da sem mu rekel, da ga nerabim (a kako, da ga nebi rabo, saj kar dobiš zastonj, skoraj logično, da boš vzel, da tebi ni treba novega kupit.. TAKO, DA TEGA NISEM REKEL !!!..), baje ga je včeraj (etui) dal na pošto + stojalo (gratis - edina poštena poteza!), vendar ga jaz še nisem danes prejel (no, bom pa verjetno jutri, javim kako bo....
Dogovorila sva se tudi to, da bo kril on poštnino za etui, a danes ga kličem, da nisem dobil, pa vprašam, ali je sploh dal na pošto, pa reče da je, pa da je poštnina cca. 6€!
SPET: kako za boga je lahko za en 10g etui in stojalce ki tudi ne tehta nevem kolko, poštnina 6€? .. !
Ima kdo, kakšne izkušnje z njegovo prodajo? - mene je razočaral.. govori eno, dela drugo !!
No,no.. naj dodam, tudi to, da mi je rekel, da mu lahko telefon tudi vrnem, a ko daš slabih 20€za poštnino, te kar mine.. + še nazaj treba poslat.. pa bo 30€pošnina, potem pa sem tako v izgubi... tako, da sem ga obdržal.
P.S.: goranrasic, nimam nič proti tebi, vendar se nisi držal dogovora, kot sva se zmenila.
LP