Bi mi kdo naredil brezplačen račun za find my iphone?
lp robi
| Mobile me | |||||
Bi mi kdo naredil brezplačen račun za find my iphone?
lp robi |
|||||
Maš ZS...
|
|||||
še kakšna dobra duša za mene?
|
|||||
Če je to možno naret potem bi še jaz prosil nekoga.
|
|||||
bi tudi jaz prosil, če se komu da
|
|||||
Za 5€ aktiviram. Zs
|
|||||
|
|||||
Mene pa zanima zakaj se to točno gre pri tej aplikaciji? sej mi je že z naslova jasno ampak me zanima če je še kakšna zanka in pa kako deluje
Hvala |
|||||
Ni zanke... Vse je v bistvu v naslovu aplikacije pojasnjeno... Locira ti iphone in nudi moznost zaklepa ali izbrisa (remote seveda).
|
|||||
Se pravi če mi ga kdo ukrade, ga lahko preko računalnika izsledim in pa tudi zaklenim?
Kakšen program pa moreš imeti na računalniku, oz. kako to poteka? |
|||||
Ja.. Greš na spletno stran www.me.com in se vpišeš s svojimi podatki.
|
|||||
jas imam samo iPhona, a je mozno pogledati ki se tvoj iphon nahaja iz windowsa ?
|
|||||
Poglej en post višje.
|
|||||
sem videl
|
|||||
Kolkr vem ti ga NE more locirat. Ampak če tko gledaš, kaj pa bo tistmu k ti ga ukrade iPhone brez povezave ? Praktično ga ma lahko samo za klicanje..
|
|||||
Ne, saj ga ne more..
|
|||||
Kako da ne? Pa saj je GPS modul tisti, ki skrbi za lociranje...
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
Poslal ti bo pa info preko česa?????
|
|||||
GPS lokacijo ze dobi... ampak to je samo enosmerna komunikacija... torej prebere samo pozicijo ... Povezavo v internet pa potrebuje, da to lokacijo osvezi na Apple-ovih streznikih, da jo ti lahko potme preko storitve "Find My iPhone" lahko preberes... In ce iPhone nima povezave v ionternet, tudi lokacije ne more sporociti ... |
|||||
Imate prav, ja. Zgodnja jutranja ura pa to.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |