Apple logo glow
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 04.03.2012 22:20:57 Apple logo glow |
|
Pozdravljeni,
pred časom sem zasledil temo o omenjeni modifikaciji, ne vem pa če na tem forumu. Se opravičujem, če odpiram novo temo za enako stvar...
Zanimam se za nakup iPhone 4(S) rear apple illumination modification oz. Luminescent Logo Mod Kit for iPhone 4/4S pa bi prosil za vašo pomoč. Kako bi bilo z nakupom tega v Sloveniji? Ker dvomim, da to kdo pri nas prodaja me zanima, kako bi naročil v Slovenijo?
|
 |
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 04.03.2012 22:34:30 Re: Apple logo glow |
|
Kupi preko ebaya ... Jih imas veliko, ki posiljajo v Slovenijo...
Mene zelo zanima sem ze dolgo nazaj to gledal ampak je ubistvu kar drago za eno ledico po domace
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 04.03.2012 22:52:33 Re: Apple logo glow |
|
Najbolj da dam 80$ za tole inštalacija tega je pa res prešraufat cel iPhone no way kok je tega zihr kj zjebeš v trenutku će nisi kitajc!!
Men osebno je lepo sam zgubljat garancijo ne hvala.
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 04.03.2012 23:48:11 Re: Apple logo glow |
|
Sem videl kar nekaj videov, kjer kaže, da se po namestitvi na vrhu iphona vidi v notranjost, ker se zadnja stran ne zapre čisto lepo. Ubistvu ti ven sveti pri vrhu iphona. Tko da vprašljiva zadeva. Zgleda pa res lepo, lahko bi Apple sam to naredu, vendar spet verjetno že vejo zakaj ni tako 
_________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 05.03.2012 08:16:49 Re: Apple logo glow |
|
zanimiva zadeva, sam ne vem kaj se to priklop? posebej baterije najbrž nima. je pa res, da to pomojm še dodatno poveča porabo baterije, zato apple ne vgrajuje tega. Mogoče se pa zgodi na novem iphonu in svetlobo koristijo iz ekrana, kot je to narejeno na macbookih.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 05.03.2012 08:23:55 Re: Apple logo glow |
|
dejc0 sej damo ocnopu pa bo vse zrihtal..
Drugače pa poglej video sazos priklopi se kar direkt na vezje.. Baterije pa najbrž ne porabi tolk več ker je to samo ledica najbrž kakšnih 5% več.
|
 |
iPhone Doctor
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 05.03.2012 08:36:19 Re: Apple logo glow |
|
Priklopi se prav po češko in sicer + vzame iz konektorja LCDja, - pa z mase telefona. Če si nepazljiv in kiksneš za kakššen milimeter, oz. ti drhtijo roke in z žico oplaziš kakšen drug element, potem hitro dobiš kakšen dimni signal
Če se kdo tega res loti, naj bo res extra previden, komot ostaneš brez lcdja v najslabšem primeru pa skuriš plato telefona in je za v smeti 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 05.03.2012 08:58:55 Re: Apple logo glow |
|
sasoz je napisal/a: | zanimiva zadeva, sam ne vem kaj se to priklop? posebej baterije najbrž nima. je pa res, da to pomojm še dodatno poveča porabo baterije, zato apple ne vgrajuje tega. Mogoče se pa zgodi na novem iphonu in svetlobo koristijo iz ekrana, kot je to narejeno na macbookih. |
teoretično... če bi ti uspelo prek plastike (zasede velik placa)
prek optični vlaken (ne vem točno kk bi blo tehnično izvedljivo)
ker morš prit okrog drobovine.
praktično?
way too much work za neki kar bi blo na koncu zateženo.
LEDika je only way.
ocnop: Hehe ja mene je minlo. sm mislu da je kak bolj simpl način al pa vsaj nek konektor v konektor priklop da ti ni treba tkle šarit.
pa lahk bi bli mal manj cheap pa napedenali lediko direktno v pokrov da ne bi blo tok debelo
_________________ mbp late 2008
iPhone 4
ipad1
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 05.03.2012 09:08:06 Re: Apple logo glow |
|
Preveč denarja, preveč tveganja  sicer jst bi preden bi se lotu montirat odklopil baterijo za vsak slučaj, da neb res kej skuru.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 05.03.2012 11:02:08 Re: Apple logo glow |
|
ajCloud je napisal/a: | Sem videl kar nekaj videov, kjer kaže, da se po namestitvi na vrhu iphona vidi v notranjost, ker se zadnja stran ne zapre čisto lepo. Ubistvu ti ven sveti pri vrhu iphona. |
Tega nism vedu, hvala za info...
sasoz je napisal/a: | sicer jst bi preden bi se lotu montirat odklopil baterijo za vsak slučaj, da neb res kej skuru. |
Pri posegu se vsekakor odklopi baterija! Tako je tudi v vseh tutorialih na youtube ipd...
|
 |