Želim si formatirat računalnik. Zanima me, če se mi bodo izbrisale tudi aplikacije, ki jih imam na iPadu, ko ga bom prvič syncal, ali se bodo samo prenesle v iTunes?
Aleks

| Formatiranje računalnika - backup | |||

Želim si formatirat računalnik. Zanima me, če se mi bodo izbrisale tudi aplikacije, ki jih imam na iPadu, ko ga bom prvič syncal, ali se bodo samo prenesle v iTunes?

Aleks  | 
	|||

Teoretično naj bi se če klikneš transfer purchases prenesle, ampak nwm če dela to 100%, najboljše je da si aplikacije daš na usb ključek ali zunanji disk (iz mape kjer jih imaš na računalniku shranjene, tako so še najbolj varne). 

| 
	|||

najboljše da kr celi iTunes library arhiviraš in potem nazaj po formatiranju 

| 
	|||

Po novem se vse aplikacije zapolni itunes das samo porchases in jih vidiš v oblaku stisneš na oblaček in ti jih prenese iz oblaka na tvojo I napravo 
			_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||

To zna trajat kar precej časa, sploh z kakmi večjimi igrami  in navigacijo/ami. 

| 
	|||

najbolša rešitev da si skopiraš iTunes mapo na en disk ali USB 

na novo namestiš računalnin in nato samo zamenjaš tisto mapo iTunes ki ti jo računalnik naredi z tisto ki si si jo prej skopiral preverjeno deluje za aplikacije (ne za glasbo)  | 
	|||

za glasbo tud deluje in ostale stvari

če imaš v itunes (pred formatiranjem, ko si prej dodajal stvari) obljukajo da dodano stvar posebej skopira v itunes library jaz tako delam in še nisem imel problemov s tem  | 
	|||

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |