iphone 4 in garancija | |||||
- Proximity senzor je kljub nesteto poizkusom restora, set up as new iphone, etc... se vedno kot zgleda pokvarjen. Ves cas se mi vziga med klicom. - telefon se mi velikokrat ne odpre, ko poslajdam unlock. Npr ko se je potrebno javiti ali pa ko ga enostavno poizkusam odpreti. - deadly touch je pri meni kot zgleda bol pogost kot bilo kje drugje. Network lost mi napise vsakih 10 minut. Le to se pojavlja kljub nestetim poizkusom restora,... Stvar postaja posteno nadlezna. Gre se za italijanski iphone 4, kupljen zacetek avgusta 2010. Če lahko, kje je najbolje uveljavljat garancijo in kakšne so šanse, da bodo to (sploh prvo in drugo) težavo odpravili??? Hvala in lep pozdrav! |
|||||
![]() |
|||||
Če bodo menjali boš dobil nov iPhone. Tale druga točka je itak software pomoje.. Ker sem že pri dostih iPhonih to opazil. Kje pa se giblješ, da ti skos vn omrežje meče ? Katerega operaterja imaš? Glede proximityja imaš kakšen ovitek ali invisible shield? |
|||||
![]() |
|||||
Nop za proximit nimam nic... niti najmanjse stvari nimam gor. pa tudi cist je ves cas tako, da to tudi ne bi smel bit problem. Nevem, druga tocka je sumljiva. Pac ob vsakem izidu novega softwerja nalozim stvari na novo gor. Obicanjo takrat naredim tudi set up as new iphone. Packarije pa sploh nimam gor. Pac kar je potrebno in se to je kupljeno na app storu. Nikdar jailbreakal ali nalagal packarij gor. Operater je mobitel. Gibljem se pa po vecini na primorskem. Signal ponavadi ni nikjer problem. 1 trenutek imam 5 crtic naslednji pa network lost... smesno res. Zdaj sem kupil se enega belega 32gb pri simobilu pa tega problema sploh se nisem imel... Sepravi pro servis je uredu kar se garancije tice? Potrebujem priloziti racun? Verjetno, da ja sklepam. ![]() lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
A je kateri od teh dveh servisov hitrejsi? Kaksna je praksa z popravilom oz. Zamenjavo? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Wow ze naslednji dan... To pa je brzina. Sepravi se bom verjetno kar za epl odlocu. Hvala Lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sporocim takoj ko kaj resim. Lp |