iPhone v Sloveniji | |||||
- SiMOBIL --> 35€/mesec = cena telefona 1€ ... zaklenjen: DA - TUŠmobil --> 59€/mesec = cena telefona 189€ ... zaklenjen: ? - Mobitel --> ??? - Debitel --> ??? Kako je sedaj z Mobitelom in Debitelom? Kaj pa ta Gevery SIM... kakšne so lahko težave pri uporabi? _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Pri tušmobilu so kokr jaz vem tov. odklenjeni. Mobitel, debitel na črno oba pa najbrž bo tako še dolgo. Gevey sim laufa .. Ne kupuj iPhona pri SLO operaterjih če nisi uporabnik simobila - moje mnenje. |
|||||
![]() |
|||||
Mobitel ga daje v najem, mislim da za 35 EUR mesečno 2 leti. To je kr neki. Sicer pa je, se mi zdi, ena tema posvečena temu. Sem zadnjič vprašal na Mobitelu, a je res, da dajejo v najem, pa so potrdili, rekli pa tudi, da nič ne delajo v smeri, da bi bil kdaj uradno. Debitel pa mislim, da nekaj švindla in da lahko kupiš pod pultom. Več ne vem. Simobil v tej naročnini ponudi ogromno, žal pa ne tistega, kar bi rabil - malo tujine, več sms, več klicev na druge operaterje... Dajo ti pa ogrooomno prenosa podatkov, ki ga ne moreš pokuriti niti pod razno na taki mali napravi, kot je iPhone, razen če bi vlekel z neta torrente (kar se itak ne da z iPhonom), gledal YouTube ves ljubi dan in ga uporabljal kot WiFi modem za računalnik. In - SEVEDA - če bi imel SiMobil vsaj približno dobro pokritost s 3G, ki je precej slaba v primerjavi z Mobitelom. Tako je to precej neuporabno. Jaz imam na Mobitelu 2 GB, pa ne pokurim. |
|||||
![]() |
|||||
Ne bljuzi. |
|||||
![]() |
|||||
www.simobil.si/iphone
Si.mobil >>
Cena za iPhone 4 je odvisna od paketa in ce ga zelis kupiti po ceni 1€ (iPhone 4 16GB), je mesecni strosek zakupljenih storitev od 35€ do 74€ ... iPhone-i so zaenkrat se zaklenjeni, obljubljajo pa brezplacen odklep v roku nekaj tednov (ceprav tehle nekaj tednov od zacetka prodaje je ze mimo... res pa je, da tudi 30 tednov lahko "nekaj tednov" ![]() Tusmobil >> http://www.tusmobil.si/mobilni-telefoni.html#m_mid124 Pri Tusmobilu se cena za iPhone 4 16 GB zacne pri 189€ in 59 € mesecnega stroska ...iPhone-i so nezaklenjeni ... Mobitel >> ??? (ni javno objavljenih informacij Mobitel nudi samo najem iPhone 4 16GB za ceno 25€ mesecno poleg mesecne narocnine na izbranem paketu ... Tocnih pogojev pa ne vem, ker niso javno objavljeni ![]() Cena je 25€ in pogodba se podpise za 24 mesecev ... Pogodbena kazen naj bi bila po prvem letu aneksa 50€, v drguem letu pa 25€... in telefon je potrebnoi vrniti... Po preteku 24 mesecih je po neuradnih podatkih iPhone vaš in ga ni potrebno vrniti ... Debitel pa kolikor vem prodaja iPhone bolj kot ne pod pultom ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() mobitel dugače |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |