Jabuk
Macbook Pro ne prepozna eksternega diska LaCie
Jabi

Jabi

Kraj: Novo mesto
Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 30.05.2011 17:00:28
Macbook Pro ne prepozna eksternega diska LaCie
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Imam osx 10.6.4 in Lacie 500Gb...disk je doslej super delal, vendar mi ga kar naenkrat ne prepozna več, tako mac kot tudi PC...disk deluje in rahlo brni, slišim, da se notri nekaj dogaja, vendar povezave pa ni in ni, kaj lahko naredim????? zelo nujno je, saj me lovi čas za eno projektno, jaz pa nimam dostopa do podatkov!!!!... Nekajkrat se mi je ugasnil na nepravilni način, kadar se mi je res mudilo sem samo potegnila ven usb, je morda zaradi tega? Kako lahko sedaj pridem do podatkov, ki so mi izjemno pomembni?
Potrebujem jih hitro in čimprej!

Najlepša hvala za odgovore in morebitne možnosti rešitve! Že v naprej se vam iskreno zahvaljujem in vas naprošam za čimveč nasvetov, ker res ne vem kako in kaj sedaj!!!!
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Prekmurje
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 03.06.2011 20:40:30
Re: Macbook Pro ne prepozna eksternega diska LaCie
Lunai je napisal/a:
Pozdravljeni!

Imam osx 10.6.4 in Lacie 500Gb...disk je doslej super delal, vendar mi ga kar naenkrat ne prepozna več, tako mac kot tudi PC...disk deluje in rahlo brni, slišim, da se notri nekaj dogaja, vendar povezave pa ni in ni, kaj lahko naredim????? zelo nujno je, saj me lovi čas za eno projektno, jaz pa nimam dostopa do podatkov!!!!... Nekajkrat se mi je ugasnil na nepravilni način, kadar se mi je res mudilo sem samo potegnila ven usb, je morda zaradi tega? Kako lahko sedaj pridem do podatkov, ki so mi izjemno pomembni?
Potrebujem jih hitro in čimprej!

Najlepša hvala za odgovore in morebitne možnosti rešitve! Že v naprej se vam iskreno zahvaljujem in vas naprošam za čimveč nasvetov, ker res ne vem kako in kaj sedaj!!!!

tudi sam uporabljam lacie disk, ja pri tem je tako da rado zašteka če nepravilno ugasneš. kak model točno pa imaš ?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 03.06.2011 23:37:55
če ga lahko vidiš v disk utilityu potem je verjetno res problem zagon. če je možno poiskusi še na kakem linux sistemu, mogoče ga tam zažene. včasih pomaga tudi večkratno poiskušanje....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 04.06.2011 10:04:42
če ga vidiš v disk utility zazeni disk repair
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani