Ne da bi kogarkoli napeljeval ali prosil za kaj nelegalnega

Torej, ali kupujete nove verzije Mac OSa, ali uporabljate piratske, isto ali sedaj recimo kupite originalni iLife in iWork ali uporabljate piratskega...
lp
kupovanje softwara | |||||||||
Ne da bi kogarkoli napeljeval ali prosil za kaj nelegalnega ![]() Torej, ali kupujete nove verzije Mac OSa, ali uporabljate piratske, isto ali sedaj recimo kupite originalni iLife in iWork ali uporabljate piratskega... lp |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Pravtako dobim iLife zraven racunalnika. 08 bom dobil pac komaj decembra. Works ne vem ce res rabim, sej imas tudi neooffice in open office. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nazadnje urejal/a opeter Sre 15. Avg 2007 15:40; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 11:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
![]() |
|||||||||
kjes pa dobil CS3 za 868,68 EUR? ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 11:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
![]() |
|||||||||
mhm...se mi je zdelo,da je slednje... verzija namreč,... a misliš, da samo pri oni štacuni dajejo popuste? ![]() tudi brez gotovinskega nakupa, se dobi 10 ali več % ... ![]() Lightroom si kaj testiral? lp |
|||||||||
![]() |
|||||||||
TechTool Pro ($99) Intaglio ($89) Little Snitch ($24) Graphic Converter ($30) Fetch ($25) ProfCast ($59) GarageSale ($29) Amadeus Pro ($40) SRS iWOW ($19) Cocktail ($14) --------------------------------------- Total Value: $433.82 MUPromo Price: $49.99 Več tukaj: http://blog.macupdate.com/2007_07_01_archive.html |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 11:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Sam uporabljam lightroom in je A work of art! Priporočam tako za amaterske fotografe ter profesionalne fotografe. Amaterski fotografi bodo navdušeni nad načinom pregleda fotografij in možnosti, ki jih ponuja Library (keywords, metadata, collections, ...). Slideshow ponuja nekaj več nastavitev za predogled slik. Le Ken burns effect manjka ![]() Profesionalni fotografi pa bodo, poleg enostavnega upravljanja z veliko količino slik, lahko iztisnili iz slik kar največ in to neverjetno hitro. Nekaj odličnih orodij: masovno popravljanje slik, virtual copies, enostavno iskanje najboljših slik iz shootinga ter intuitivno rangiranje slik. Seveda tako na kratko ne gre opisat vseh možnosti, zato si le poglejte kaj vse Lightroom zmore. Resda pa je sprva malce zastrašujoč nov način pregleda in urejanja slik, vendar se ga kmalu navadiš. Predlagam tudi ogled raznih Lightroom podcastov, kjer najdete veliko dobrih nasvetov. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Kupujem WEB CS3 oziroma Design CS3. Cene polnih retail paketov so v USA precej pod evropskimi. Predvsem tudi zaradi dejstva ker prodajalci prodajajo osnovno verzijo Macromedije studio 8 in upgrade verzijo CS3; skupaj je cenovno nižje, dobiš pa polno verzijo, saj je Macromedia nadgradljiva z Adobe studio... Mene zanima ali obstaja kakšna nevarnost pri nakupu ameriškega softwarea, kot nepovezljivost ali podobno????? Verjetno s samo registracijo ne bi smel biti problem, saj gre za nakup nove opreme z vsemi papirji od Adobe. ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Ok, potem rabiš še vedno Photoshop, ampak za pretworbo RAW->JPEG (TIFF) je pa ta program meni osebno še vedno najboljši (vsaj na PC). Še posebno ko imaš za obdelat več 100 fotk... Kako deluje "batch" v Aperture ali pa Lightroom? Mel sem enkrat testno verzijo (lahko da je bila še beta) Lightrooma na PCju, pa mi po pravici povedano ni bila všeč in je bil workflow precej hitrejši na Capture one... Mi je pa zelo všeč (za enostavne stvari, narediti na hitro, ali na sploh samo za hiter pregled celotnega albuma) Picasa na PCju... žal je ni na Macu, lahko pa da sem se še premalo poglobil v iPhoto... |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |