sej asus sodec po eni raziskavi dela zelo zanesljive lapije (HW-wise). vbistvu je celo prvi ce se ne motim, HP dalec na koncu, apple v boljsi polovici. zdej mene bolj zanima kaj ma tist tip neke krace na rokah tam
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs
sej asus sodec po eni raziskavi dela zelo zanesljive lapije (HW-wise). vbistvu je celo prvi ce se ne motim, HP dalec na koncu, apple v boljsi polovici. zdej mene bolj zanima kaj ma tist tip neke krace na rokah tam
Noben ne govori nic o zanesljivih ali ne "lapijih", gre se za kopiranje stila/designa/prezentacije. Tiste krace so pa tatuji bojda neki voodoo ki ga mladi izvajajo dandanes.
OT* Cela engadget skupnost se pritožuje glede tega... Res neki klovn... sploh če si pogledaš še njegovo predstavitev padphone.a. Odkar je topolsky zapustil engadget še bo šlo samo navzdol očitno
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.