Pozdravljeni je imel že kdo podoben problem?
on mirne volje crkne pri cca 40%, seveda nič shranjeno..
indikatorska lučka (ob robu) pa kaže 4 pikce..
aja stanje baterije je "GOOD"
| MBP 2009 se ugaša pri cca 40% | |||||
Pozdravljeni je imel že kdo podoben problem?
on mirne volje crkne pri cca 40%, seveda nič shranjeno.. indikatorska lučka (ob robu) pa kaže 4 pikce.. aja stanje baterije je "GOOD" |
|||||
Lahko je kakšen senzor za temperaturo zanič...lahko da kaze preveliko temperaturo in iz varnostnih razlogov ugasne masino.
Ko si ze omenil 40%?? verjetno baterije? Se to zgodi vedno pri istih procentih? |
|||||
Amm... ni pregrevanje. Vedno crkne približno isto (oziroma začel se je pri 20%).
če ga dam na napajanje, dela takoj dalje brez problema. |
|||||
Poiskušaj naredit par celotnih postopkov praznjenja baterije - ko jo napolniš naj bo polna 4-5 ur, nato jo popolnoma izprazniš (brez vmesnih polnjen) in ko se računalnik ugasne pustiš neprižganega in nepriključenega 4-5 ur. Nato ga spet napolniš. Verjamem, da je kaj narobe z baterijo. Kaj pa pravi kakšen Coconut Battery?
LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||
+1 kalibracijo baterije mores naredit vsake toliko casa, ker je to popolnoma osnovna nega baterije. |
|||||
coconut prav da ima zadeva za sabo 302 cikla.
vsi tisti drsniki so zeleni. Kaže isto % kot indikator od OSX-a... tole s tole nego bo težka.. rabim vsak dan računalnik vsaj 10 ur... bemtišš... |
|||||
resetiraj SMC
|
|||||
Razsvetli me kaj je SMC? |
|||||
|
|||||
hvala fantje, gre zvečer MPB "pod nož"
sporočim |
|||||
upam da ti bo pomagalo , enim je baje , ko so meli težave z baterijo pa to.. poročaj
|
|||||
hmm zgleda da je bilo to to...
zdej sm že na 20% pa še kr dela.... |
|||||
sem bil prehmal vesel.. mi je "guznil" pr 16% ....
jaooo |
|||||
probaj se PRAM resetirat
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |