Mene zanima ce se je kdo registriral na HBOGO? Namrec imam tezave pri registraciji in bi mi kaksen nasvet prav prišel =)
| HBOGO | |||
Mene zanima ce se je kdo registriral na HBOGO? Namrec imam tezave pri registraciji in bi mi kaksen nasvet prav prišel =)
|
|||
Enako pri meni, sem naložil Silverlight (imam MBA Liona), pa zadeva še vedno NE deluje, zdaj več ne morem vpisat niti emaila in gesla (Silverlight pravi, da je stran odobrena al nekaj takšnega), če pa mi to uspe (na Windows 7) mi pa javi, da email uporabnika ne obstaja, čeprav mi na Telemachu trdijo, da je vse OK.
Čudno, čudno... Lp |
|||
no kolikor je meni znano.. gre takole...
moraš imeti HBO naročen + njihov internet... saj sem jaz doma odpovedal telamachov internet (uporabljam siol) in mi ni in ni pustilo registrirati hehe.. skratka sem moral iti "nekam" kjer je TElemachova linija... (ip seveda) in tam se registrirati... no potem je delalo... dela zdaj na siolovem (doma) em.. zdaj stem novim pa nevem kako saj spet moram priti do telemachovega omrežja lp |
|||
zdaj je omejeno na en komp. meni na macu dela bp.
|
|||
Tud meni navadno nagaja, po večkratnih poskusih (lahko drug dan) pa mi je do sedaj vedno uspelo. Ne vem vzroka, toda nimaš kaj izgubiti, če še kdaj poskusiš
Pa še nekaj: ko naloži stran, počakaj nekaj časa (manj kot minuto), kajti šele po določenem času se prikaže tvoje uporabniško ime (da si prijavljen) |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |