torej namen imam zamenjati disk v mbp-ju. na strani ifixit.com je razvidno da bom potreboval tri vrste izvijačev in sicer:
- tri-wing y1
- t6 torx in
- philips #00
kje v Ljubljani lahko te izvijače kupim? pomoč dobrodošla

| zamenjava diska | |||||

torej namen imam zamenjati disk v mbp-ju. na strani ifixit.com je razvidno da bom potreboval tri vrste izvijačev in sicer:

- tri-wing y1 - t6 torx in - philips #00 kje v Ljubljani lahko te izvijače kupim? pomoč dobrodošla  | 
	|||||

sem že najdel.... 

| 
	|||||

če si že odprl temo lahko še napišeš kje si jih našel in naslov preimenuješ v npr.: izvijači za zamenjavo diska v MBP 

| 
	|||||

najdel sem jih pri očetu moje drage... 

| 
	|||||

To so drugač navadni križni šraufencigerji. Da se ne bo kdo lomil v trgovini.   

| 
	|||||

_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs  | 
	|||||

"t6 torx" sicer ni težko dobit, ampak to ni navaden križni šraufenciger...  | 
	|||||

Odvisno od verzije Macbook Pro-ja. Za mid 2008 si potreboval krizne in torx izvijace, za mid 2009 pa samo kriznega. Kako je s tem na novejsih revizijah, pa ne ve. 

| 
	|||||

in tudi tri wing ni navaden križni  

Torx je takle:  
Philips #00 pa je navaden križni ![]()  | 
	|||||

no pa da vas slišim - eto dileme - nabavil mbp z 750 gb diska ki se vrti na 5500 obratih (kakorkoli - okoli 5000 obratov) - se ga splača zamenjati z manjšim in hitrjšim diskom (7200 obratov) ? SSD je izključen - ko bo cenovno ugoden pride šele na vrsto  
			Kakorkoli - manjši in hitrejši disk pomeni manj placa, večji pomeni prostora čez glavo a počasnejše delovanje. Kaj bi naredili vi? Jaz sem sam tolk že razmišljal da sem začel komplicirat _________________  Back To The Jabuk  | 
	|||||

tele seagate hibride probi, momenuts ja 
			_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs  | 
	|||||

ja sem slišal zanje...pa so OK? 
			_________________  Back To The Jabuk  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |