Ima kdo približno informacijo (ali občutek) koliko stane popravilo?
Imam sicer podaljšano garancijo (PLUS pri FMC), ampak v tem primeru (nerodnost) 33% stroška vseeno pripišejo stranki.
Že vnaprej hvala za vsako informacijo.
| Popravilo LCD 13" macbook unibody | |||
Včeraj sem pohodil Macbooka, rahlo zvil pokrov in posledično je počil LCD
Ima kdo približno informacijo (ali občutek) koliko stane popravilo? Imam sicer podaljšano garancijo (PLUS pri FMC), ampak v tem primeru (nerodnost) 33% stroška vseeno pripišejo stranki. Že vnaprej hvala za vsako informacijo. |
|||
js bi nesu na popravilo...33% se ne zdi veliko verjetn... bolš kot 100 %
|
|||
Tud js sem takega mnenja, me pa zanima koliko približno lahko pričakujem? Če je kdo že imel podoben primer.
|
|||
Na to vprasanje ti bodo pa znalo odgovoriti le pri FMCju... celotno popravilo gotovo ne bo poceni... tretjina tega pa bo gotovo ze precej bolj normalen strosek... se vedno pa verjetno par zelenih evrskih bankovcev
|
|||
Magar pejd tja... rec nj PREGLEDAJO pa javijo koliko bi prišlo popravilo... preden začnejo popravljati.... če se jim bo dalo... oz če se bo dalo zmenit!
|
|||
Čakam odgovor na mejl s priloženim slikovnim materialom. Okvirno ceno na bodo verjetno znali povedat.
|
|||
dvomim... vprašanje koliko stvari je notri pokrivlenih... torej lahko ti recejo 100 eur... nakonc bo pa notr tok dela d bo 300 eur vn prišlo... pazi na to ..
|
|||
Enak problem sem imel jaz 2 tedna nazaj. Samo nov display stane cca 500-600e. Pri meni je blo potrebno se ocistit komplet notranjost (tekocina) in je na koncu bil strosek tak da so mi dali nov racunalnik z mojim doplacilom 33%
|
|||
Ja res je. Sem dobil ponudbo. Nov ekran stane pribl. 470€+ddv, zraven pa je treba računati še delo.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |