Odklep 3GS | |||||
Ali mi lahko nekdo da aktiven link za odklep iphona 3GS(4.2.1 ;bb 6.15.00) -iPhone 3Gs , 4.2.1 aktiviran Ko kliknim na tegale : http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=165148#165148 mi javi sledeče:This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Za postopek rabite naslednje stvari: - redsn0w 0.9.6b4 , ki že podpira iOS4.2.1 Download -nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone3GS) Download (na strani izberete 4.2.1 (3GS): iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw ) -modificiran iOS4.2.1 - AKTIVIRAN - Ni potrebne aktivacije z original SIM (iPhone3GS) Download - in seveda iTunes (v.10.x) 1. Zaženemo redsn0w 0.9.6b4, kliknemo na "Browse" in izberemo nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw) 2. Nato izberemo "Just enter pwned DFU mode right now", vse drugo naj ne bo izkljukano! 3. pri naslednjem koraku kliknemo "Next" 4. iPhone postavimo v "DFU mode", tako kot nas vodi postopek (3 sekunde držimo vklop/izklop tipko-->po 3 sekundah začnemo držat zraven vklop/izklop tipke še "home tipko", ki ju držimo 10 sekund --> in po 10 sekundah sputimo vklop/izklop tipko in še držimo samo "home tipko" prb 25 sekund. 5. Nato nam redsn0w sporoči da se je telefon uspešno postavil v DFU mode in lahko začnemo z Restorom 6. Odpremo iTunes in pritisnemo SHIFT+Restore, nato izberemo Custom Activated iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Custom_ACTIVATED.ipsw) . 7. iOS se uspešno namesti in se kar sam aktivira (ne rabimo sim kartice operaterja na katerega je zaklenjen!) 8. preko iPhona vzpostavimo WIFI povezavo in se nato pomaknemo na Cydio, ki jo imamo že nameščeno na iPhonu. 9. za odklep telefona je potrebno le namestit ultrasn0w s Cydie in ponovno zagnat telefon ! Če pri Restoru dobimo napako (Error 1600), potem to pomeni da iPhona nismo pravilno spravili v DFU mode! Lp |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
Naložen je 4.2.1 z bb 6.15.00 tudi cydia je vidna ikona ;vendar ko kliknem se nič ne zgodi,ne dela tudi safari;nekdo je prej to nalagal in ne dela vredu.Kako naj to popravim.Telefon je iz Švice. Ali bo tale postopek rešil zadevo: Za postopek rabite naslednje stvari: - redsn0w 0.9.6b4 , ki že podpira iOS4.2.1 Download -nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone3GS) Download (na strani izberete 4.2.1 (3GS): iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw ) -modificiran iOS4.2.1 - AKTIVIRAN - Ni potrebne aktivacije z original SIM (iPhone3GS) Download - in seveda iTunes (v.10.x) 1. Zaženemo redsn0w 0.9.6b4, kliknemo na "Browse" in izberemo nemodificiran iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore.ipsw) 2. Nato izberemo "Just enter pwned DFU mode right now", vse drugo naj ne bo izkljukano! 3. pri naslednjem koraku kliknemo "Next" 4. iPhone postavimo v "DFU mode", tako kot nas vodi postopek (3 sekunde držimo vklop/izklop tipko-->po 3 sekundah začnemo držat zraven vklop/izklop tipke še "home tipko", ki ju držimo 10 sekund --> in po 10 sekundah sputimo vklop/izklop tipko in še držimo samo "home tipko" prb 25 sekund. 5. Nato nam redsn0w sporoči da se je telefon uspešno postavil v DFU mode in lahko začnemo z Restorom 6. Odpremo iTunes in pritisnemo SHIFT+Restore, nato izberemo Custom Activated iOS4.2.1 (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Custom_ACTIVATED.ipsw) . 7. iOS se uspešno namesti in se kar sam aktivira (ne rabimo sim kartice operaterja na katerega je zaklenjen!) 8. preko iPhona vzpostavimo WIFI povezavo in se nato pomaknemo na Cydio, ki jo imamo že nameščeno na iPhonu. 9. za odklep telefona je potrebno le namestit ultrasn0w s Cydie in ponovno zagnat telefon ! Če pri Restoru dobimo napako (Error 1600), potem to pomeni da iPhona nismo pravilno spravili v DFU mode! Lp |
|||||
![]() |
|||||
http://www.youtube.com/watch?v=P_3pbsvbQDQ Čeprav si že na 06.15.00, mislim da lahko ponoviš ta cel postopek. Pri meni deluje super, le zdaj malo testiram telefon in se mi zdi da malo bolj žre baterijo proti mojem 3gs na katerem je isti iOS le baseband ni ipadov. Ampak sem že videl neke battery fixe in jih bom namestil. Lp |
|||||
![]() |
|||||
Ali ima kdo aktiven link za tole: -iPhone 3Gs , 4.2.1 aktiviran Lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala tistim ki so mi pomagali! Lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp. Roby. |
|||||
![]() |
|||||
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17478 Telefon ni bil odziven zaradi bele cydie,delal pa ni tudi safari Ko sem naložil odklep(ultrasnow) pa je sledil nov šok;telefon se ni več hotel prižgati To sem rešil slučajno z poskušanjem(potrebno je odpreti redsn0w.exe in izbrati opcijo "Just boot tethered right now" in potem po občutku nrediti one tri korake 3,10,15 sek) ker je telefo skoz črn Kakor koli;vsem priporočam da kupujete odklenjene iPhone,ker ti postopki odklepa so kar malo stresni(sploh če si že malo starejši) Lp |
|||||
![]() |
|||||
To jaz povem vsakemu, ki me vprasa za nasvet... ampak eni hocejo biti bolj pametni... in prisparat 100 ali 200€ ... in vseeno kupijo softversko odklenjen iPhone ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
To pa bolj tisti, katerim je celo softversko odklenjen predrag... in ga sploh se niso imeli v rokah ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |